Povezane vesti

"Padala sam u nesvest i gušila se" Rada Todorović iz "Elite 9" otkrila kroz šta je sve prolazila, pa dala svoj sud: "Aneli je…

"Padala sam u nesvest i gušila se" Rada Todorović iz "Elite 9" otkrila kroz šta je sve prolazila, pa dala svoj sud: "Aneli je…

Blic pre 11 sati
O svojim bivšim cimerima ima različita mišljenja, a najnegativnije ističe Asmina Durdžića, Uroša Stanića i Ivana Marinkovića. Za favorita u rijalitiju izdvojila je Aneli kao najzaslužniju za pobedu, dok bi volela da u finalu bude i Anđelo. Nakon što je… »
Padala u nesvest i gušila se... Bivša učesnica Elite otkrila šta se dešavalo kada se kamere ugase: Morala sam da prekinem.

Padala u nesvest i gušila se... Bivša učesnica Elite otkrila šta se dešavalo kada se kamere ugase: Morala sam da prekinem.

Kurir pre 11 sati
Radmila Todorović napustila je rijaliti " Elita" pre više od mesec dana, a sada je u razgovoru otkrila detalje o svom zdravstvenom stanju, kao i utiske o bivšim cimerima iz Bele kuće. - Osećam se bolje i sve ide nabolje. Još uvek sam na nekim malo jačim… »

Vesti dana »