Povezane vesti

Zelenski dao ultimatum Lukašenku: Imate nedelju dana

NIN pre 2 sata
Predsednik Ukrajine Volodimir Zelenski optužio je Belorusiju da pomaže ruske napade dronovima na Ukrajinu i upozorio da Minsk ima jednu nedelju da ukloni komunikacionu opremu koja navodno pomaže u navođenju napada sa beloruske teritorije, ili će Ukrajina… »
"Sklonite relejne sisteme ili ćemo mi": Zelenski optužio Belorusiju da pomaže ruske napade na Ukrajinu

"Sklonite relejne sisteme ili ćemo mi": Zelenski optužio Belorusiju da pomaže ruske napade na Ukrajinu

Newsmax Balkans pre 3 sata
Predsednik Ukrajine Volodimir Zelenski optužio je Belorusiju da pomaže ruske napade dronovima na Ukrajinu i upozorio da Minsk ima jednu nedelju da ukloni komunikacionu opremu koja navodno pomaže u navođenju napada sa beloruske teritorije, ili će Ukrajina… »
Zelenski uputio ultimatum Lukašenku: Imate nedelju dana ili ćemo reagovati

Zelenski uputio ultimatum Lukašenku: Imate nedelju dana ili ćemo reagovati

Večernje novosti pre 3 sata
PREDSEDNIK Ukrajine Volodimir Zelenski 19. juna optužio je Belorusiju da pomaže ruske napade dronovima na Ukrajinu i upozorio da Minsk ima nedelju dana da ukloni komunikacionu opremu koja navodno pomaže u navođenju udara sa beloruske teritorije, ili će… »
Sedam dana za odluku: Zelenski uputio direktan ultimatum Lukašenku

Sedam dana za odluku: Zelenski uputio direktan ultimatum Lukašenku

Dnevnik pre 5 sati
Ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski uputio je do sada jedno od najoštrijih upozorenja Belorusiji, poručivši da Minsk ima sedam dana da ukloni opremu koja, prema tvrdnjama Kijeva, pomaže u navođenju ruskih dronova ka ukrajinskim ciljevima. On je to… »

Politika pre 5 sati
Minsk ima jednu nedelju da ukloni komunikacionu opremu. Predsednik Ukrajine Volodimir Zelenski optužio je Belorusiju da pomaže ruske napade dronovima na Ukrajinu i upozorio da Minsk ima jednu nedelju da ukloni komunikacionu opremu koja navodno pomaže u… »
"Ako neće on, mi ćemo!" Gori na granici, Zelenski preti Belorusiji, poslao im šok ultimatum: "Imate 7 dana"

"Ako neće on, mi ćemo!" Gori na granici, Zelenski preti Belorusiji, poslao im šok ultimatum: "Imate 7 dana"

Blic pre 6 sati
Zelenski je zapretio Lukašenku da u roku od sedam dana ukloni rusku vojnu opremu iz Belorusije Ukrajina jača odbranu na severnoj granici zbog moguće ruske eskalacije preko Belorusije Ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski poslao je oštru i direktnu… »
Zelenski traži od Belorusije uklanjanje opreme koja pomaže ruskim napadima

Zelenski traži od Belorusije uklanjanje opreme koja pomaže ruskim napadima

Danas pre 18 sati
Ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski izjavio je danas da bi nedelju dana trebalo da bude dovoljno beloruskom lideru Aleksandru Lukašenku da ukloni opremu iz svoje zemlje koju je Rusija koristila u napadima na Ukrajinu, a ako Lukašenko to ne uradi… »

Vesti dana »