Povezane vesti
Američka plivačica Kejt Daglas oborila svetski rekord na 50 metara slobodno
RTS pre 21 dana
Američka plivačica Kejt Daglas oborila je svetski rekord u trci na 50 metara slobodnim stilom na takmičenju u Indijanapolisu. Daglas je trku završila za 23,59 sekundi i tako je nadmašila dosadašnji rekord Sare Sjostrom iz 2023. godine - 23,61. "Još uvek… »
Svaka čast! Američka plivačica Daglas postavila novi svetski rekord u trci na 50 metara slobodno
Kurir pre 21 dana
Daglas je u finalu pobedila rezultatom 23,59 sekudi i popravila je svetski rekord Šveđanke Sare Sjostrom iz jula 2023. godine od 23,61 sekunde. "Ovo je ludo. Mislim da sam još u šoku. To je mnogo brže nego što sam ikada mislila da ću plivati večeras ili… »
Dobili smo najbržu plivačicu ikada
B92 pre 21 dana
Američka plivačica Kejt Daglas ispisala je istoriju na takmičenju u Indijanapolisu pošto je postala najbrža žena koja je ikada isplivala deonicu od 50 metara slobodnim stilom. Daglas je u finalu trke slavila rezultatom 23,59 sekundi i za dve stotinke… »
Američka plivačica Kejt Daglas oborila svetski rekord na 50 metara slobodno
Politika pre 21 dana
Daglas trku završila za 23,59 sekundi i nadmašila dosadašnji rekord Sare Sjostrom iz 2023. godine - 23,61. Američka plivačica Kejt Daglas oborila je svetski rekord u trci na 50 metara slobodnim stilom na takmičenju u Indijanapolisu. Daglas je trku… »
(VIDEO) Planeta dobila najbržu damu u istoriji plivanja
Sport klub pre 21 dana
Kejt Daglas postala je najbrža dama u istoriji plivanja. Amerikanka je štopericu na 50 slobodno zaustavila na 23,59 na takmičenju u Indijanapolisu. Za dve stotinke je nadmašila dosadašnji rekord Šveđanke Sare Sjestrom. Daglas je svestrana takmičarka koja… »
Američka plivačica Daglas postavila novi svetski rekord u trci na 50 metara slobodno
Nedeljnik pre 21 dana
Američka plivačica Kejt Daglas postavila je danas novi svetski rekord u trci na 50 metara slobodnim stilom na takmičenju u Indijanapolisu. Daglas je u finalu pobedila rezultatom 23,59 sekudi i popravila je svetski rekord Šveđanke Sare Sjostrom iz jula… »
Američka plivačica Daglas postavila novi svetski rekord u trci na 50 metara slobodno
Radio sto plus pre 22 dana
Daglas je u finalu pobedila rezultatom 23,59 sekudi i popravila je svetski rekord Šveđanke Sare Sjostrom iz jula 2023. godine od 23,61 sekunde. “Ovo je ludo. Mislim da sam još u šoku. To je mnogo brže nego što sam ikada mislila da ću plivati večeras ili… »
Vesti dana »
Kad nema Mesija, čarobnjak je Alvarez: Argentina u polufinalu Svetskog prvenstva
BBC News pre 31 minutajoš 22 povezane
Parovi i satnica polufinala Mundijala - evo kad nas očekuju borbe za finale Svetskog prvenstva
Nova pre 1 satjoš 21 povezana
Pad temperature uz pljuskove sa grmljavinom: Svežiji kraj vikenda, evo kakvo vreme nas očekuje sledeće nedelje
Mondo pre 2 satajoš 7 povezanih