Повезане вести
Америчка пливачица Кејт Даглас оборила светски рекорд на 50 метара слободно
РТС пре 1 сат
Америчка пливачица Кејт Даглас оборила је светски рекорд у трци на 50 метара слободним стилом на такмичењу у Индијанаполису. Даглас је трку завршила за 23,59 секунди и тако је надмашила досадашњи рекорд Саре Сјостром из 2023… »
Свака част! Америчка пливачица Даглас поставила нови светски рекорд у трци на 50 метара слободно
Курир пре 1 сат
Даглас је у финалу победила резултатом 23,59 секуди и поправила је светски рекорд Швеђанке Саре Сјостром из јула 2023. године од 23,61 секунде. "Ово је лудо. Мислим да сам још у шоку. То је много брже него што сам икада мислила… »
Добили смо најбржу пливачицу икада
Б92 пре 55 минута
Америчка пливачица Кејт Даглас исписала је историју на такмичењу у Индијанаполису пошто је постала најбржа жена која је икада испливала деоницу од 50 метара слободним стилом. Даглас је у финалу трке славила резултатом 23,59… »
Америчка пливачица Кејт Даглас оборила светски рекорд на 50 метара слободно
Политика пре 1 сат
Даглас трку завршила за 23,59 секунди и надмашила досадашњи рекорд Саре Сјостром из 2023. године - 23,61. Америчка пливачица Кејт Даглас оборила је светски рекорд у трци на 50 метара слободним стилом на такмичењу у… »
(ВИДЕО) Планета добила најбржу даму у историји пливања
Спорт клуб пре 3 сата
Кејт Даглас постала је најбржа дама у историји пливања. Американка је штоперицу на 50 слободно зауставила на 23,59 на такмичењу у Индијанаполису. За две стотинке је надмашила досадашњи рекорд Швеђанке Саре Сјестром. Даглас је… »
Америчка пливачица Даглас поставила нови светски рекорд у трци на 50 метара слободно
Недељник пре 4 сати
Америчка пливачица Кејт Даглас поставила је данас нови светски рекорд у трци на 50 метара слободним стилом на такмичењу у Индијанаполису. Даглас је у финалу победила резултатом 23,59 секуди и поправила је светски рекорд Швеђанке… »
Америчка пливачица Даглас поставила нови светски рекорд у трци на 50 метара слободно
Радио сто плус пре 9 сати
Даглас је у финалу победила резултатом 23,59 секуди и поправила је светски рекорд Швеђанке Саре Сјостром из јула 2023. године од 23,61 секунде. “Ово је лудо. Мислим да сам још у шоку. То је много брже него што сам икада мислила… »
Вести дана »
Хитно упозорење РХМЗ: Србију чека опасан временски обрт, стиже снажно невреме, пашће и град, ови делови земље су први на удару
Блиц пре 1 сатјош 33 повезане
Републички геодетски завод: У првом кварталу промет на тржишту непокретности достигао скоро две милијарде евра, најскупљи стан на општини Савски венац
Инсајдер пре 1 сатјош 16 повезаних
Турска елиминисана, а болан шамар доживео и Ердоганов режим: Сцена на стадиону шокирала све
Нова пре 1 сатјош 23 повезане