Povezane vesti
"On se tome nije nadao, a ja nisam imala koga da iskoristim", Marina o dečku milioneru: "Sve bi za mene uradio"
Telegraf 20.06.2026
Pevačica Marina Visković odlučila je da potpuno otvori dušu i progovori o detaljima iz svog privatnog života koje je godinama vešto skrivala od očiju javnosti. Pored toga što je otkrila svoje rituale pre izlaska na scenu i priznala koliko joj rigorozna… »
On se tome nije nadao, a ja nisam imala kog: Marina Visković o novoj pesmi i ljubavnom životu (foto)
Večernje novosti 20.06.2026
POP zvezda Marina Visković odlučila je da potpuno otvori dušu i progovori o detaljima iz svog privatnog života koje je godinama vešto skrivala od očiju javnost. Foto: Novosti Pored toga što je otkrila svoje rituale pre izlaska na scenu i priznala koliko… »
"Tome se nije nadao, a ja nisam imala koga da iskoristim": Marina Visković brutalno iskreno o dečku milioneru
Mondo 20.06.2026
Pevačica Marina Visković odlučila je da potpuno otvori dušu i progovori o detaljima iz svog privatnog života koje je godinama vešto skrivala od očiju javnosti. Pored toga što je otkrila svoje rituale pre izlaska na scenu i priznala koliko joj rigorozna… »
"On se nije tome nadao, a ja nisam imala koga da iskoristim" Marina Visković iskreno o dečku milioneru: "Sve bi za mene…
Blic 20.06.2026
Naglasila je da joj partner pruža veliku podršku i da su dobro uskladili svoje različite navike i želje. Marina ne isključuje mogućnost venčanja, ali klasično veselje nije deo njenih planova. Pevačica Marina Visković odlučila je da potpuno otvori dušu i… »
Vesti dana »
Mali: Isplata jednokratne novčane naknade počinje 22. septembra
Ekapija pre 10 minutajoš 24 povezane
Severna Koreja lansirala dve balističke rakete, Južna Koreja navodi da je spremna da odgovori na provokacije
Insajder pre 51 minutajoš 21 povezana
RIK proglasio izbornu listu "Evropska Srbija - Marinika Tepić - Zdravko Ponoš"
Insajder pre 1 satjoš 34 povezane
Skočile cene kafe, mesa, goriva, alkohola, pa čak i zamene dokumenata. Ali to nije sve, čekaju nas nova poskupljenja
Nova pre 8 satijoš 6 povezanih
Danas se glasa u nemačkoj pokrajini Meklenburg-Zapadna Pomeranija i gradu Berlinu: Kancelar Merc pred ključnim testom
Danas pre 4 satijoš 19 povezanih