Povezane vesti
Baka Prase došao kao pratilac na maturu, a dočekali ga zvižduci: Progovorio o incidentu "Blokirali su mi auto"
Telegraf 20.06.2026
Jutjuber Bogdan Ilić, poznatiji kao Baka Prase, juče je došao kao pratilac jednoj devojci na maturi. Na maturi Karlovačke gimnazije influenser je trebalo da doveze mladu devojku, a tom prilikom suočio se sa vrlo neprijatnom situacijom, tačnije… »
"Blokirali su mi auto, pištali i zviždali" Baka Prase progovorio o incidentu u Novom Sadu: Polusvet koji ne ume da komunicira
Kurir 20.06.2026
Jutjuber Bogdan Ilić, poznatiji kao Baka Prase, jednu devojku iz Karlovačke gimnazije dovezao na maturu. Sada je progovorio o incidentu koji se desio u Novom Sadu. Baka Prase je u svom obraćanju otkrio da su mu blokirali auto, pištali i zviždali na… »
"Blokirali su mi auto, pištali i zviždali" Baka Prase progovorio o incidentu u Novom Sadu
Blic 20.06.2026
Tokom događaja došlo je do incidenta gde su mu blokirali automobil i zviždali mu na ulici. Ilić je izjavio da su prisutni izbegavali da javno komuniciraju, ali su ga provocirali van kamera. Jutjuber Bogdan Ilić, poznatiji kao Baka Prase, tokom… »
Vesti dana »
Vremenska prognoza: Sveže i vedro jutro, tokom dana pretežno sunčano
Nedeljnik pre 13 minutajoš 11 povezanih
Burna noć u Beogradu: Jedan mladić upucan, drugi čekićem zadobio povrede glave
Radio 021 pre 3 minutajoš 13 povezanih
Pakleni vikend pred vozačima: Hitno se oglasio AMSS: Evo na kojim graničnim prelazima se očekuje se totalni haos
Blic pre 48 minutajoš 3 povezane
Promocija najmlađih oficira Vojske Srbije danas u kasarni na Banjici
Radio 021 pre 1 satjoš 3 povezane