Povezane vesti

"Blokirali su mi auto, pištali i zviždali" Baka Prase progovorio o incidentu u Novom Sadu: Polusvet koji ne ume da komunicira

"Blokirali su mi auto, pištali i zviždali" Baka Prase progovorio o incidentu u Novom Sadu: Polusvet koji ne ume da komunicira

Kurir pre 4 sati
Jutjuber Bogdan Ilić, poznatiji kao Baka Prase, jednu devojku iz Karlovačke gimnazije dovezao na maturu. Sada je progovorio o incidentu koji se desio u Novom Sadu. Baka Prase je u svom obraćanju otkrio da su mu blokirali auto, pištali i zviždali na… »
"Blokirali su mi auto, pištali i zviždali" Baka Prase progovorio o incidentu u Novom Sadu

"Blokirali su mi auto, pištali i zviždali" Baka Prase progovorio o incidentu u Novom Sadu

Blic pre 5 sati
Tokom događaja došlo je do incidenta gde su mu blokirali automobil i zviždali mu na ulici. Ilić je izjavio da su prisutni izbegavali da javno komuniciraju, ali su ga provocirali van kamera. Jutjuber Bogdan Ilić, poznatiji kao Baka Prase, tokom… »
Baka Prase došao kao pratilac na maturi, a dočekali ga zvižduci: Progovorio o incidentu "Blokirali su mi auto"

Baka Prase došao kao pratilac na maturi, a dočekali ga zvižduci: Progovorio o incidentu "Blokirali su mi auto"

Telegraf pre 4 sati
Jutjuber Bogdan Ilić, poznatiji kao Baka Prase, juče je došao kao pratilac jednoj devojci na maturi. Na maturi Karlovačke gimnazije influenser je trebalo da doveze mladu devojku, a tom prilikom suočio se sa vrlo neprijatnom situacijom, tačnije… »

Vesti dana »