Povezane vesti
"47 godina su se izvlačili dok se ja nisam pojavio" Tramp proglasio potpunu vojnu pobedu nad Iranom, potkačio i Obamu i…
Kurir pre 3 sata
Američki predsednik Donald Tramp oglasio se danas na društvenoj mreži Truth Social, te poručio da je Iran vojno poražen i ponovo je oštro kritikovao demokrate, kao i bivše američke predsednike Baraka Obamu i Džozefa Bajdena, ocenivši da su vodili slabu… »
Tramp: Iran je vojno poražen, Obama i Bajden vodili slabu politiku prema Teheranu
Euronews pre 4 sati
Predsednik Sjedinjenih Američkih Država Donald Tramp izjavio je danas da je Iran vojno poražen i ponovo oštro kritikovao demokrate, kao i bivše predsednike Baraka Obamu i Džozefa Bajdena, ocenivši da su vodili slabu politiku prema Teheranu. "Budale sa… »
Oglasio se Tramp - poslao jasnu poruku
B92 pre 4 sati
Predsednik Sjedinjenih Američkih Država Donald Tramp izjavio je danas da je Iran vojno poražen i ponovo oštro kritikovao demokrate, kao i bivše predsednike Baraka Obamu i Džozefa Bajdena, ocenivši da su vodili slabu politiku prema Teheranu. "Budale sa… »
Tramp: Iran je vojno poražen, Obama i Bajden vodili slabu politiku prema Teheranu
Politika pre 4 sati
Tramp je oštro kritikovao demokrate, kao i bivše predsednike Baraka Obamu i Džozefa Bajdena. Predsednik Sjedinjenih Američkih Država Donald Tramp izjavio je danas da je Iran vojno poražen i ponovo oštro kritikovao demokrate, kao i bivše predsednike… »
"Amerika se vratila!": Tramp proglasio pobedu nad Iranom - zemlja je "vojno potpuno poražena"
Telegraf pre 4 sati
"47 godina su se izvlačili, a onda sam došao ja" Dramatična poruka Trampa, tvrdi da je slomio Iran i vratio moć Americi
Večernje novosti pre 4 sati
PREDSEDNIK Sjedinjenih Američkih Država Donald Tramp izjavio je danas da je Iran vojno poražen i ponovo oštro kritikovao demokrate, kao i bivše predsednike Baraka Obamu i Džozefa Bajdena, ocenivši da su vodili slabu politiku prema Teheranu. Foto: AP… »
Vesti dana »
Iran najavljuje ponovno zatvaranje Ormuskog moreuza, optužujući Ameriku i Izrael da su prekršili primirje
BBC News pre 6 minutajoš 26 povezanih
"Poslao sam orden poštom" Zelenski uzvratio nakon što mu je oduzeto najveće poljsko priznanje
Blic pre 6 minutajoš 42 povezane
RHMZ najavio: Obilni pljuskovi sa grmljavinom naredna dva dana u Bačkoj, Banatu, Sremu i Beogradu
Telegraf pre 3 satajoš 45 povezanih
Novi Sad: U toku završne pripreme za glavni deo studentskog protesta
Serbian News Media pre 51 minutajoš 27 povezanih
Holandija protiv Švedske: Duel pobednika može da odluči ko ide dalje
Nova pre 16 minutajoš 32 povezane