Povezane vesti
"Pevala sam o skupim satovima, a vozila se autobusom": Pevačica danas ima privatno obezbeđenje, pre je ovako živela
Mondo pre 1 sat
Katarina Živković proslavila se u trećoj sezoni takmičenja "Zvezde Granda", kada je kao sedamnaestogodišnjakinja odlučila da okuša sreću i izgradi svoj muzički put. Ipak, za tinejdžerku iz Leskovca, početak karijere bio je pun odricanja i nimalo lak, s… »
"Pevala sam o skupim satovima, a vozila se autobusom": Danas joj obezbeđenje otvara vrata, nekada živela ovako
Telegraf pre 2 sata
Katarina Živković proslavila se u trećoj sezoni takmičenja „Zvezde Granda“, kada je kao sedamnaestogodišnjakinja odlučila da okuša sreću i izgradi svoj muzički put. Ipak, za tinejdžerku iz Leskovca, početak karijere bio je pun odricanja i nimalo lak, s… »
"Pevala sam o skupim satovima, a vozila sam se autobusom" Danas uživa u bogatstvu, obezbeđenje joj otvara vrata, a ovako je…
Kurir pre 4 sati
Katarina Živković proslavila se u trećoj sezoni takmičenja „ Zvezde Granda“, kada je kao sedamnaestogodišnjakinja odlučila da okuša sreću i izgradi svoj muzički put. Ipak, za tinejdžerku iz Leskovca, početak karijere bio je pun odricanja i nimalo lak, s… »
"Pevala sam o skupim satovima, a vozila sam se autobusom" Srpska pevačica danas uživa u luksuzu, obezbeđenje joj otvara vrata…
Blic pre 5 sati
Prvu pesmu pevala je o luksuznom životu, dok je zaista putovala autobusom i živela skromno. Danas Katarina živi u luksuzu, ima obezbeđenje i vilu, što često prikazuje na društvenim mrežama. Katarina Živković proslavila se u trećoj sezoni takmičenja… »
Vesti dana »
Iran tvrdi da je zatvoren Ormuski moreuz, ali šalje delegaciju na pregovore u Švajcarskoj
Bloomberg Adria pre 1 satjoš 26 povezanih
Navrocki dao, pa oduzeo orden predsedniku Ukrajine, Zelenski: Poslao sam ga predsedniku poštom
Euronews pre 6 minutajoš 42 povezane
Obilni pljuskovi sa grmljavinom naredna dva dana u Bačkoj, Banatu, Sremu i Beogradu
RTV pre 3 satajoš 45 povezanih
UŽIVO VIDEO Studentski skup u Novom Sadu: "Borba do slobode"
Radio 021 pre 21 minutajoš 27 povezanih
Uživo, Holandija - Švedska: Derbi za prvo mesto u grupi na Mundijalu 2026
Mondo pre 51 minutajoš 32 povezane