Povezane vesti
"Pevala sam o skupim satovima, a vozila se autobusom": Pevačica danas ima privatno obezbeđenje, pre je ovako živela
Mondo pre 20 dana
Katarina Živković proslavila se u trećoj sezoni takmičenja "Zvezde Granda", kada je kao sedamnaestogodišnjakinja odlučila da okuša sreću i izgradi svoj muzički put. Ipak, za tinejdžerku iz Leskovca, početak karijere bio je pun odricanja i nimalo lak, s… »
"Pevala sam o skupim satovima, a vozila se autobusom": Danas joj obezbeđenje otvara vrata, nekada živela ovako
Telegraf pre 20 dana
Katarina Živković proslavila se u trećoj sezoni takmičenja „Zvezde Granda“, kada je kao sedamnaestogodišnjakinja odlučila da okuša sreću i izgradi svoj muzički put. Ipak, za tinejdžerku iz Leskovca, početak karijere bio je pun odricanja i nimalo lak, s… »
"Pevala sam o skupim satovima, a vozila sam se autobusom" Danas uživa u bogatstvu, obezbeđenje joj otvara vrata, a ovako je…
Kurir pre 20 dana
Katarina Živković proslavila se u trećoj sezoni takmičenja „ Zvezde Granda“, kada je kao sedamnaestogodišnjakinja odlučila da okuša sreću i izgradi svoj muzički put. Ipak, za tinejdžerku iz Leskovca, početak karijere bio je pun odricanja i nimalo lak, s… »
"Pevala sam o skupim satovima, a vozila sam se autobusom" Srpska pevačica danas uživa u luksuzu, obezbeđenje joj otvara vrata…
Blic pre 20 dana
Prvu pesmu pevala je o luksuznom životu, dok je zaista putovala autobusom i živela skromno. Danas Katarina živi u luksuzu, ima obezbeđenje i vilu, što često prikazuje na društvenim mrežama. Katarina Živković proslavila se u trećoj sezoni takmičenja… »
Vesti dana »
Vučić: Danas treba pokazati pijetet prema bošnjačkim žrtvama u Srebrenici
RTS pre 41 minutajoš 48 povezanih
Rokvić (NPS): Vučić otvara portal za prijavu korupcije u zemlji gde niko ne odgovara za nadstrešnicu
Pravo u centar pre 11 minutajoš 16 povezanih
Tramp preti Teheranu: Ako pokušate da me ubijete Iran će biti uništen; Arakči: Održali smo reč, SAD krše memorandum
RTS pre 2 satajoš 21 povezana
Pretučen književnik Vladimir Arsenijević u Beogradu, uoči komemoracije u organizaciji NVO
Beta pre 1 satjoš 13 povezanih