Povezane vesti
"Rak mi se proširio na celo telo i grize mi kosti" Potresna objava našeg muzičara, hitno mu je potrebna pomoć
Telegraf 20.06.2026
Poznati novosadski muzičar, gitarista, pesnik i jedan od osnivača benda "Apsolutno Romantično", Petar Alvirović, vodi najtežu životnu bitku. On se oglasio na društvenim mrežama i u potresnoj poruci zamolio ljude dobre volje da mu pomognu u borbi protiv… »
Muzičar koji je sarađivao sa Bajagom se bori sa opakom bolešću: "Moj život zavisi od 117.000 evra"
B92 20.06.2026
Petar Alvirović, poznati novosadski muzičar, gitarista, pesnik i suosnivač popularnog akustičarskog pop-rok benda Apsolutno Romantično, suočava sa najtežom životnom bitkom. Naime, Petar se sada oglasio na Istagramu gde je sve zamolio za pomoć. Zbog… »
"Rak mi se proširio na celo telo, grize mi kosti, pomozite mi da preživim" Muzičar koji je sarađivao sa Bajagom se bori sa…
Blic 20.06.2026
Trenutno se nalazi na hitnim terapijama u Istanbulu jer se rak proširio po celom telu. Zbog visokih troškova lečenja od 117.000 evra, Petar je zamolio ljude za pomoć putem društvenih mreža. Petar Alvirović, poznati novosadski muzičar, gitarista, pesnik i… »
"Rak mi bukvalno grize kosti" Muzičar koji je radio sa Bajagom i Balaševićem se bori sa opakom bolešću: Život mi zavisi od…
Kurir 20.06.2026
Petar Alvirović, poznati novosadski muzičar, gitarista, pesnik i suosnivač popularnog akustičarskog pop-rok benda "Apsolutno romantično", suočava sa najtežom životnom bitkom. Naime, Petar se sada oglasio na Istagramu gde je sve zamolio za pomoć. Petar se… »
Vesti dana »
U Nišu danas do 28 stepeni i bez kiše, pljuskovi stižu u druge delove Srbije
Glas juga pre 6 minutajoš 11 povezanih
Đedović Handanović: Naftnim kompanijama dozvoljeno korišćenje operativnih rezervi
Nova pre 16 minutajoš 10 povezanih
Lavrov i Rubio ponovo za istim stolom: U Manili počeo novi sastanak šefova diplomatija
Euronews pre 26 minutajoš 8 povezanih
Alimpić: Bar 60 hiljada ljudi treba sa studentima da učestvuje u borbi, da izbori ne budu pokradeni
N1 Info pre 36 minutajoš 1 povezana
Kamiondžije čekaju satima na granici dok putnička vozila prolaze: Evo gde je najgore
Telegraf pre 1 satjoš 5 povezanih