Povezane vesti

"Rak mi se proširio na celo telo i grize mi kosti" Potresna objava našeg muzičara, hitno mu je potrebna pomoć

"Rak mi se proširio na celo telo i grize mi kosti" Potresna objava našeg muzičara, hitno mu je potrebna pomoć

Telegraf pre 10 sati
Poznati novosadski muzičar, gitarista, pesnik i jedan od osnivača benda "Apsolutno Romantično", Petar Alvirović, vodi najtežu životnu bitku. On se oglasio na društvenim mrežama i u potresnoj poruci zamolio ljude dobre volje da mu pomognu u borbi protiv… »
Muzičar koji je sarađivao sa Bajagom se bori sa opakom bolešću: "Moj život zavisi od 117.000 evra"

Muzičar koji je sarađivao sa Bajagom se bori sa opakom bolešću: "Moj život zavisi od 117.000 evra"

B92 pre 13 sati
Petar Alvirović, poznati novosadski muzičar, gitarista, pesnik i suosnivač popularnog akustičarskog pop-rok benda Apsolutno Romantično, suočava sa najtežom životnom bitkom. Naime, Petar se sada oglasio na Istagramu gde je sve zamolio za pomoć. Zbog… »
"Rak mi se proširio na celo telo, grize mi kosti, pomozite mi da preživim" Muzičar koji je sarađivao sa Bajagom se bori sa…

"Rak mi se proširio na celo telo, grize mi kosti, pomozite mi da preživim" Muzičar koji je sarađivao sa Bajagom se bori sa…

Blic pre 15 sati
Trenutno se nalazi na hitnim terapijama u Istanbulu jer se rak proširio po celom telu. Zbog visokih troškova lečenja od 117.000 evra, Petar je zamolio ljude za pomoć putem društvenih mreža. Petar Alvirović, poznati novosadski muzičar, gitarista, pesnik i… »
"Rak mi bukvalno grize kosti" Muzičar koji je radio sa Bajagom i Balaševićem se bori sa opakom bolešću: Život mi zavisi od…

"Rak mi bukvalno grize kosti" Muzičar koji je radio sa Bajagom i Balaševićem se bori sa opakom bolešću: Život mi zavisi od…

Kurir pre 15 sati
Petar Alvirović, poznati novosadski muzičar, gitarista, pesnik i suosnivač popularnog akustičarskog pop-rok benda "Apsolutno romantično", suočava sa najtežom životnom bitkom. Naime, Petar se sada oglasio na Istagramu gde je sve zamolio za pomoć. Petar se… »

Vesti dana »