Povezane vesti

Asmin ZABRANIO DA NORA IDE U DUBAI!

Asmin ZABRANIO DA NORA IDE U DUBAI!

Svet & Skandal pre 11 sati
Nakon dramatičnih fizičkih i verbalnih sukoba u rijalitiju „Elita 9“, strasti između bivših partnera se ne smiruju. Pošto je Aneli Ahmić fizički nasrnula na Asmina Durdžića, situacija na imanju postala je glavna tema svih učesnika, a reakcije javnosti i… »
"Moje dete neće ići u Dubai" Asmin otkrio zbog čega ne da da njegova ćerka ode van granice, u ovome je odlučan: "Aneli će…

"Moje dete neće ići u Dubai" Asmin otkrio zbog čega ne da da njegova ćerka ode van granice, u ovome je odlučan: "Aneli će…

Blic pre 14 sati
Asmin tvrdi da Aneli negativno govori o njegovoj porodici i koristi priču o Dubaiju da bi mu onemogućila kontakt sa detetom. Asmin je izjavio da će zabraniti Aneli ulazak u Linc ako nastavi sa ovakvim ponašanjem i insistira da dete neće ići u Dubai… »
"Moje dete neće ići u Dubai..." Asmin ne pušta ćerku van granice, smatra da Aneli manipuliše situacijom

"Moje dete neće ići u Dubai..." Asmin ne pušta ćerku van granice, smatra da Aneli manipuliše situacijom

Telegraf pre 14 sati
Nakon što je Aneli Ahmić fizički nasrnula na Asmina Durdžića, strasti se nisu smirivale, a cela situacija izazvala je burne reakcije. Luka Vujović je oštro osudio ponašanje Ahmićeve, ističući da njen postupak nema apsolutno nikakvog smisla i da svesno… »

Vesti dana »