Povezane vesti

"Prijavila sam Kristijana treći put!" Kristina Spalević o haosu sa Golubovićem: "Izvređao me je..."

"Prijavila sam Kristijana treći put!" Kristina Spalević o haosu sa Golubovićem: "Izvređao me je..."

Telegraf pre 10 sati
Voditeljka i bivša rijaliti učesnica Kristina Spalević otvoreno je govorila o višegodišnjem sajber nasilju, uvredama i pretnjama sa kojima se suočava, tvrdeći da je glavni izvor napada njen bivši partner, Kristijan Golubović. Sada je otkrila šokantne… »
"Treći put prijavljujem kristijana": Kristina Spalević o haosu koji je prošla sa Golubovićem: "Vređa mee čovek sa kojim imam…

"Treći put prijavljujem kristijana": Kristina Spalević o haosu koji je prošla sa Golubovićem: "Vređa mee čovek sa kojim imam…

Blic pre 11 sati
Iznenadilo ju je što najviše uvredljivih komentara dolazi od starijih žena, često baka, koje je osuđuju zbog izbora načina života. Više puta je prijavljivala Golubovića policiji i pokrenula tužbe zbog pretnji objavljivanjem intimnih snimaka i… »
"Pretio je da će objaviti intimne snimke": Kristina Spalević nikada iskrenije o odnosu sa Kristijanom

"Pretio je da će objaviti intimne snimke": Kristina Spalević nikada iskrenije o odnosu sa Kristijanom

Mondo pre 12 sati
Kristina Spalević, voditeljka, rijaliti učesnica i bivša partnerka Kristijana Golubovića otvoreno je govorila o višegodišnjem sajber nasilju, pretnjama, uvredama i borbi da zaštiti sebe i svoju porodicu. Kristina Spalević je istakla da se sa govorom… »
Kristina Spalević otvorila dušu u "Pulsu Srbije vikend" o paklu koji proživljava! "Prijavila sam Kristijana, pretio je da će…

Kristina Spalević otvorila dušu u "Pulsu Srbije vikend" o paklu koji proživljava! "Prijavila sam Kristijana, pretio je da će…

Kurir pre 13 sati
Kristina Spalević je istakla da se sa govorom mržnje suočava već šest godina, ali da je, kako tvrdi, nakon raskida sa Kristijanom Golubovićem situacija postala još ozbiljnija. - Poslednja tri meseca, otkad smo se razišli, mnogo sam aktivnija na… »

Vesti dana »