Povezane vesti
"Mislio sam da je nabildovana bogatašica": Danijela Karić i Ivan Mileusnić nikada iskrenije o svom braku
Mondo pre 10 sati
Danijela Karić i Ivan Mileusnić progovorili su o svojoj ljubavi i prisetili se samog početka. Kako ističu, njihov prvi susret bio je nezaboravan za oboje. Ivan je otvoreno priznao da je u tom trenutku imao sasvim drugačiju sliku o Danijeli, ne skrivajući… »
"Mislio sam da je nabildovana bogatašica" Poznati par o čestim glasinama: "Pričaju da je bio Apolon pre mene"
Telegraf pre 11 sati
Ivan Mileusnić i Danijela Karić otvoreno su govorili o svom odnosu. Tokom razgovora prisetili su se i svog prvog susreta, koji je, kako kažu, ostao urezan u sećanju oboma. Ivan je detaljno opisao trenutak kada je prvi put upoznao Danijelu, priznajući da… »
"Mislio sam da je nabildovana i razmažena bogatašica": Poznati srpski par otkrio šta im ljudi govore: "Pričaju da je pre mene…
Blic pre 14 sati
Ivan je priznao da je imao predrasude o Danijeli pre nego što su se upoznali, ali ga je njen jednostavan izgled iznenadio. Opisao je Danijelu kao stidljivu, jednostavnu i neposrednu devojku, što mu se veoma dopalo. Ivan Mileusnić i Danijela Karić… »
Vesti dana »
Najveći šok na Mundijalu! Senzacija nad senzacijama! Favorita opio Rum!
Večernje novosti pre 52 minutajoš 17 povezanih
"Hteo sam da napustim takmičenje zbog kocke" Prva izjava pobednika Zvezda Granda: "Imao sam ružnu prošlost"
Telegraf pre 1 satjoš 11 povezanih
Srpski zet apsolutni rekorder Mundijala, ovo nikome u istoriji nije pošlo za rukom
Nova pre 37 minutajoš 1 povezana