Povezane vesti

"Gola žena ne bi imala šanse pored mene zakopčane" Naša voditeljka (88) progovorila o današnjim muškarcima i zavođenju: Ovo…

"Gola žena ne bi imala šanse pored mene zakopčane" Naša voditeljka (88) progovorila o današnjim muškarcima i zavođenju: Ovo…

Kurir pre 3 sata
Nesvakidašnjim pogledom na svet i rečenicama koje je javno izgovarala, Ruška Jakić je osvojila publiku koja njene izjave i dalje citira kao životne mantre. Ruška nema dlake na jeziku, već otvoreno govori o svetu oko sebe, posebno na društvenim mrežama… »
"Gola žena ne bi imala šanse pored mene zakopčane" Naša voditeljka (88) o udvaranju muškaraca: Evo zašto je ljuta na Zdravka i…

"Gola žena ne bi imala šanse pored mene zakopčane" Naša voditeljka (88) o udvaranju muškaraca: Evo zašto je ljuta na Zdravka i…

Blic pre 4 sati
Ruška kritikuje gubitak bliskosti i prijateljstva među ljudima danas u poređenju sa prošlim vremenima. Poznatim ličnostima, poput Čolića, Merlina i Brene, želi povratak starim vrednostima i autentičnosti. Poznato TV lice, Ruška Jakić, oduvek je… »

Vesti dana »