Povezane vesti
Emotivni povratak korenima! Ivica Dačić posetio rodnu kuću svog oca: „Odatle je sve počelo“ (video)
Telegraf pre 1 dan
Predsednik Socijalističke partije Srbije i ministar unutrašnjih poslova, Ivica Dačić, podelio je sa svojim pratiocima na društvenim mrežama nesvakidašnji, duboko lični trenutak. On je posetio selo Pretrešnja kod Blaca, mesto odakle potiču njegovi preci… »
(Video) "To je moja postojbina" Dačić obišao rodnu kuću svoga oca: "Reke sećanja i melanholije"
Blic pre 7 sati
Ivica Dačić je posetio rodnu kuću svog oca Desimira u selu Pretrešnja kod Blaca Dačića je dočekao njegov brat od strica Stanko Ivica Dačić, ministar unutrašnjih poslova i lider SPS-a, obišao je rodnu kuću svog oca Desimira u selu Pretrešnja kod Blaca… »
Vesti dana »
Hteo sam da odustanem zbog kockanja: Prva izjava pobednika "Zvezda Granda" prema glasanju publike - Spasio me je mentor Đorđe David" (foto)
Večernje novosti pre 2 satajoš 11 povezanih
Srpski zet sa sto ruku! Ovo su sve odbrane muža poznate influenserke! Svet ne veruje koliko ih je imao! (video)
Večernje novosti pre 1 satjoš 7 povezanih
Prvo paklenih 35 stepeni, pa nevreme: Rhmz izdao upozorenje ove delova Srbije
Mondo pre 28 minutajoš 3 povezane
Prenos, Tunis - Japan: Istorijski meč na SP, umešana i FIFA! Debituje novi selektor!
Večernje novosti pre 34 minutajoš 1 povezana