Povezane vesti

"Nikada nisam dozvolila da u mojoj kući bude neko sa kim ću da legnem u krevet" Lidija Vukićević prvi put otvoreno o dečku: Ne…

"Nikada nisam dozvolila da u mojoj kući bude neko sa kim ću da legnem u krevet" Lidija Vukićević prvi put otvoreno o dečku: Ne…

Kurir pre 2 sata
Glumica Lidija Vukićević otvoreno je govorila o razvodu od Mitra Mrkele, odnosu sa sinovima i ljubavi koju godinama pažljivo čuva od očiju javnosti. Kako kaže, zbog dece nikada nije dozvolila da partner bude deo njenog porodičnog doma. – Mislim da sam to… »
"Nikada nisam dozvolila da u moju kuću uđe neko sa kim ću da legnem u krevet" Lidija Vukićević posle dugo vremena o emotivnom…

"Nikada nisam dozvolila da u moju kuću uđe neko sa kim ću da legnem u krevet" Lidija Vukićević posle dugo vremena o emotivnom…

Blic pre 3 sata
Nikada nije dovodila partnere u kuću da bi zaštitila osećanja svoje dece i sačuvala njihovo poštovanje. Danas je emotivno ispunjena i smatra da je ključ trajnog odnosa uzajamnost i čuvanje lične tajne. Glumica Lidija Vukićević je nakon razvoda od Mitra… »
"Kad sam se razvela, ja sam pevala": Lidija Vukićević iskreno o braku sa Mrkelom: "Nisam osećala bol što se porodila raspala"…

"Kad sam se razvela, ja sam pevala": Lidija Vukićević iskreno o braku sa Mrkelom: "Nisam osećala bol što se porodila raspala"…

Blic pre 5 sati
Emotivni život je zapostavila iz poštovanja prema sinovima, smatrajući da deca, posebno muška, teško prihvataju nove partnere majke. Djeca su živela sa njom nakon razvoda, ali nije im uskratila kontakt sa ocem; vaspitanje je shvatala ozbiljno, bilа… »

Vesti dana »