Povezane vesti

Selektor Irana kaže da SAD i dalje loše tretiraju njegovu ekipu na SP

Selektor Irana kaže da SAD i dalje loše tretiraju njegovu ekipu na SP

Serbian News Media pre 1 sat
Selektor fudbalske reprezentacije Irana Amir Galenoi rekao je danas da je, iako SAD i dalje nepravedno tretiraju njegov tim na Svetskom prvenstvu, optimista da će Fifa sledeće nedelje ubediti Amerikance da ublaže neka od ograničenja. „Veoma sam srećan… »
Selektor Irana razočaran: „Da sam video da se prema nekom drugom timu ophode na način na koji se ophode prema nama, ja bih…

Selektor Irana razočaran: „Da sam video da se prema nekom drugom timu ophode na način na koji se ophode prema nama, ja bih…

Danas pre 2 sata
Selektor fudbalske reprezentacije Irana Amir Galenoi rekao je da je, iako SAD i dalje nepravedno tretiraju njegov tim na Svetskom prvenstvu, optimista da će FIFA sledeće nedelje ubediti Amerikance da ublaže neka od ograničenja. – Veoma sam srećan što je… »
"Dali su nam manje od 16 sati..." Amerikanci nastavljaju da maltretiraju Iran na Mundijalu! Ponovo se oglasio selektor i sve…

"Dali su nam manje od 16 sati..." Amerikanci nastavljaju da maltretiraju Iran na Mundijalu! Ponovo se oglasio selektor i sve…

Kurir pre 2 sata
Selektor fudbalske reprezentacije Irana Amir Galenoi rekao je da je, iako SAD i dalje nepravedno tretiraju njegov tim na Svetskom prvenstvu, optimista da će Fifa sledeće nedelje ubediti Amerikance da ublaže neka od ograničenja. "Veoma sam srećan što je… »

Vesti dana »