Povezane vesti
Selektor Irana kaže da SAD i dalje loše tretiraju njegovu ekipu na SP
Serbian News Media 21.06.2026
Selektor fudbalske reprezentacije Irana Amir Galenoi rekao je danas da je, iako SAD i dalje nepravedno tretiraju njegov tim na Svetskom prvenstvu, optimista da će Fifa sledeće nedelje ubediti Amerikance da ublaže neka od ograničenja. „Veoma sam srećan… »
Selektor Irana razočaran: „Da sam video da se prema nekom drugom timu ophode na način na koji se ophode prema nama, ja bih…
Danas 21.06.2026
Selektor fudbalske reprezentacije Irana Amir Galenoi rekao je da je, iako SAD i dalje nepravedno tretiraju njegov tim na Svetskom prvenstvu, optimista da će FIFA sledeće nedelje ubediti Amerikance da ublaže neka od ograničenja. – Veoma sam srećan što je… »
"Dali su nam manje od 16 sati..." Amerikanci nastavljaju da maltretiraju Iran na Mundijalu! Ponovo se oglasio selektor i sve…
Kurir 21.06.2026
Selektor fudbalske reprezentacije Irana Amir Galenoi rekao je da je, iako SAD i dalje nepravedno tretiraju njegov tim na Svetskom prvenstvu, optimista da će Fifa sledeće nedelje ubediti Amerikance da ublaže neka od ograničenja. "Veoma sam srećan što je… »
Vesti dana »
Požari u Francuskoj i Španiji: Evakuisano više od 267.000 ljudi; Fon der Lajen: Cela Evropa pruža pomoć
RTV pre 5 satijoš 40 povezanih
(Video) Šok u Rusiji! Putinov prijatelj mu "sasuo" u lice predlog za Ukrajinu pred kamerama: Pogledajte njegovu reakciju
Blic pre 1 satjoš 17 povezanih
Letnje temperature u Srbiji, ali sprema se preokret: Od sunčanih intervala do olujnih nepogoda
Mondo pre 7 satijoš 29 povezanih
Crvena zvezda ide na Vojvodinu koja više nema trenera: Tanjga dobio otkaz nakon novog debakla!
Hot sport pre 3 satajoš 22 povezane
Hamilton kažnjen pomeranjem za tri mesta zbog ometanja na stazi
Serbian News Media pre 36 minutajoš 23 povezane