Povezane vesti

Mark Markez je kralj Moto GP, prozujao do pobede kao da je sam!

Mark Markez je kralj Moto GP, prozujao do pobede kao da je sam!

Telegraf pre 21 dana
Vozač Dukatija Španac Mark Markez pobednik je trke u Moto GP šampionatu za Veliku nagradu Češke na stazi u Brnu. Markez je do trijumfa u Češkoj stigao rezultatom 39:51.29. Španac je danas zabeležio 101. pobedu u karijeri u svim kategorijama, a stigao je… »
Moto GP: Mark Markez pobedio na Velikoj nagradi Češke

Moto GP: Mark Markez pobedio na Velikoj nagradi Češke

Auto blog pre 21 dana
Foto: Screenshot / Moto GP YouTube Vozač Dukatija Španac Mark Markez pobednik je današnje trke u Moto GP šampionatu za Veliku nagradu Češke na stazi u Brnu. Markez je do trijumfa u Češkoj stigao rezultatom 39:51.29. Španac je danas zabeležio 101. pobedu… »
Mark Markes pobednik Moto GP trke u Brnu

Mark Markes pobednik Moto GP trke u Brnu

Serbian News Media pre 21 dana
Motociklista Dukatija Mark Markes pobednik je današnje trke za Veliku nagradu Češke u Brnu, u okviru Moto GP šampionata. Španski vozač je do 75. pobede u karijeri u „kraljevskoj klasi“ došao u vremenu od 39 minuta, 51,290 sekundi. Drugo mesto pripalo je… »
Moto GP: Mark Markez pobedio na VN Češke

Moto GP: Mark Markez pobedio na VN Češke

RTS pre 21 dana
Vozač Dukatija Španac Mark Markez pobednik je trke u Moto GP šampionatu za Veliku nagradu Češke na stazi u Brnu. Markez je do trijumfa u Češkoj stigao rezultatom 39:51,29. Španac je zabeležio 101. pobedu u karijeri u svim kategorijama, a stigao je do 75… »
Mark Markez dominantan u Brnu, Japanac oduševio sve

Mark Markez dominantan u Brnu, Japanac oduševio sve

Sportske.net pre 21 dana
Motociklista Dukatija Mark Markez pobednik je današnje trke za Veliku nagradu Češke u Brnu, u okviru Moto GP šampionata. Španski vozač je do 75. pobede u karijeri u "kraljevskoj klasi" došao u vremenu od 39 minuta, 51,290 sekundi. Drugo mesto pripalo je… »
Markez slavio na Velikoj nagradi Češke: Španac upisao 101. trijumf u karijeri

Markez slavio na Velikoj nagradi Češke: Španac upisao 101. trijumf u karijeri

Dnevnik pre 21 dana
Vozač Dukatija Španac Mark Markez pobednik je trke u Moto GP šampionatu za Veliku nagradu Češke na stazi u Brnu. Markez je do trijumfa u Češkoj stigao rezultatom 39:51.29. Španac je zabeležio 101. pobedu u karijeri u svim kategorijama, a stigao je do 75… »
Beceki se izvinio celoj Moto GP zajednici: Nema opravdanja za udaranje redara

Beceki se izvinio celoj Moto GP zajednici: Nema opravdanja za udaranje redara

Dnevnik pre 21 dana
Vozač Aprilije Italijan Marko Beceki izvinio se zbog nesportskog ponašanja tokom sprinta na Velikoj nagradi Češke u Moto GP šampionatu. Direkcija VN Češke suspendovala je u subotu Becekija sa trke za VN Češke, pošto je ocenila da je ponašanje vozača… »
Suspendovani Beceki se izvinjava Moto GP zajednici zbog ponašanja

Suspendovani Beceki se izvinjava Moto GP zajednici zbog ponašanja

Politika pre 21 dana
Posle izletanja sa staze, tokom sprinta za VN Češke, odgurnuo i udario redara. Vozač Aprilije, Italijan Marko Beceki, izvinio se danas zbog nesportskog ponašanja, tokom sprinta na Velikoj nagradi Češke u Moto GP šampionatu. Direkcija VN Češke… »
Marko, ne može to tako!

Marko, ne može to tako!

Sport klub pre 21 dana
Ne stišava se bura uoči današnje trke za Veliku nagradu Češke nakon što je vodeći u generalnom plasmanu Marko Beceki suspendovan sa nedeljne trke u Brnu. Direkcija trke izrekla je vozaču Aprilije kaznu zbog nesportskog ponašanja. Italijan je, podsetimo… »
Stiglo izvinjenje posle skandala: "Žao mi je, nema opravdanja"

Stiglo izvinjenje posle skandala: "Žao mi je, nema opravdanja"

B92 pre 21 dana
Marko Beceki suspendovan je sa Velike nagrade Češke nakon incidenta u sprint trci, kada je u naletu besa fizički nasrnuo na redara, zbog čega se italijanski vozač Aprilije oglasio i uputio javno izvinjenje. Marko Beceki našao se u centru pažnje MotoGP… »
Lider Moto GP suspendovan zbog guranja redara: "Žao mi je..."

Lider Moto GP suspendovan zbog guranja redara: "Žao mi je..."

Telegraf pre 21 dana
Marko Beceki napravio je neverovatnu glupost u subotu. Tokom sprint trke u Brnu Italijan je izleteo sa staze, a nakon toga je gurnuo i udario redara pokraj staze. Beceki je odmah suspendovan od organizacije Moto GP zbog ovakvog incidenta i neće voziti u… »
Beceki: Izvinjavam se…

Beceki: Izvinjavam se…

Sport klub pre 21 dana
Vozač Aprilije Marko Beceki uputio je izvinjenje zbog svog postupka koji je doveo do toga da bude suspendovan sa Velike nagrade Češke. Italijan je oštro kažnjen zbog nesportskog ponašanja — posle izletanja u sprintu gurnuo je i udario redara koji je… »

Vesti dana »