Povezane vesti
Između notifikacije i poziva: Zašto volimo glasovne poruke
Danas pre 30 dana
Zvuk notifikacije za novu glasovnu poruku gotovo uvek mi izmami osmeh. Još više uživam kada pritisnem dugme za snimanje i umesto da kucam, izgovorim sve što želim da kažem, priznajem. I moji prijatelji verovatno dele ovo iskustvo – jedna od mojih… »
Radio 021 pre 30 dana
Glasovne poruke su između pisane poruke i poziva, a osim lakše i brže komunikacije, mogu uticati i da se osećamo bliže sa sagovornikom. Dodaj 021.rs kao glavni izvor na Google-u. BBC/Jakov Ponjavić/Getty Images Zvuk notifikacije za novu glasovnu poruku… »
NIN pre 30 dana
Zvuk notifikacije za novu glasovnu poruku gotovo uvek mi izmami osmeh. Još više uživam kada pritisnem dugme za snimanje i umesto da kucam, izgovorim sve što želim da kažem, priznajem. I moji prijatelji verovatno dele ovo iskustvo - jedna od mojih… »
Južne vesti pre 30 dana
BBC/Jakov Ponjavić/Getty Images Zvuk notifikacije za novu glasovnu poruku gotovo uvek mi izmami osmeh. Još više uživam kada pritisnem dugme za snimanje i umesto da kucam, izgovorim sve što želim da kažem, priznajem. I moji prijatelji verovatno dele ovo… »
Vesti dana »
Eskalacija sukoba: Iran u „totalnom ratu“, pretnje napadom na nuklearno postrojenje
Naslovi.ai pre 56 minutajoš 54 povezane
Afrička kuga svinja: Stanje na terenu, kadrovske promene i dosledno sprovođenje mera
Naslovi.ai pre 3 satajoš 26 povezanih
Srbija pod crvenim meteoalarmom: U Sjenici izmereni orkanski udari vetra
Naslovi.ai pre 56 minutajoš 94 povezane
Zbog njega je odbila Tita i kralja: Čuveni golman Partizana bio je prva i najveća ljubav Olivere Katarine
Kurir pre 0 minutajoš 51 povezana