Povezane vesti

Između notifikacije i poziva: Zašto volimo glasovne poruke

BBC News pre 3 sata
Glasovne poruke su između pisane poruke i poziva, a osim lakše i brže komunikacije, mogu uticati i da se osećamo bliže sa sagovornikom. Zvuk notifikacije za novu glasovnu poruku gotovo uvek mi izmami osmeh. Još više uživam kada pritisnem dugme za… »

Danas pre 2 sata
Zvuk notifikacije za novu glasovnu poruku gotovo uvek mi izmami osmeh. Još više uživam kada pritisnem dugme za snimanje i umesto da kucam, izgovorim sve što želim da kažem, priznajem. I moji prijatelji verovatno dele ovo iskustvo – jedna od mojih… »

Radio 021 pre 2 sata
Glasovne poruke su između pisane poruke i poziva, a osim lakše i brže komunikacije, mogu uticati i da se osećamo bliže sa sagovornikom. Dodaj 021.rs kao glavni izvor na Google-u. BBC/Jakov Ponjavić/Getty Images Zvuk notifikacije za novu glasovnu poruku… »

NIN pre 2 sata
Zvuk notifikacije za novu glasovnu poruku gotovo uvek mi izmami osmeh. Još više uživam kada pritisnem dugme za snimanje i umesto da kucam, izgovorim sve što želim da kažem, priznajem. I moji prijatelji verovatno dele ovo iskustvo - jedna od mojih… »

Južne vesti pre 2 sata
BBC/Jakov Ponjavić/Getty Images Zvuk notifikacije za novu glasovnu poruku gotovo uvek mi izmami osmeh. Još više uživam kada pritisnem dugme za snimanje i umesto da kucam, izgovorim sve što želim da kažem, priznajem. I moji prijatelji verovatno dele ovo… »

Vesti dana »