Povezane vesti
Između notifikacije i poziva: Zašto volimo glasovne poruke
BBC News pre 3 sata
Glasovne poruke su između pisane poruke i poziva, a osim lakše i brže komunikacije, mogu uticati i da se osećamo bliže sa sagovornikom. Zvuk notifikacije za novu glasovnu poruku gotovo uvek mi izmami osmeh. Još više uživam kada pritisnem dugme za… »
Danas pre 2 sata
Zvuk notifikacije za novu glasovnu poruku gotovo uvek mi izmami osmeh. Još više uživam kada pritisnem dugme za snimanje i umesto da kucam, izgovorim sve što želim da kažem, priznajem. I moji prijatelji verovatno dele ovo iskustvo – jedna od mojih… »
Radio 021 pre 2 sata
Glasovne poruke su između pisane poruke i poziva, a osim lakše i brže komunikacije, mogu uticati i da se osećamo bliže sa sagovornikom. Dodaj 021.rs kao glavni izvor na Google-u. BBC/Jakov Ponjavić/Getty Images Zvuk notifikacije za novu glasovnu poruku… »
NIN pre 2 sata
Zvuk notifikacije za novu glasovnu poruku gotovo uvek mi izmami osmeh. Još više uživam kada pritisnem dugme za snimanje i umesto da kucam, izgovorim sve što želim da kažem, priznajem. I moji prijatelji verovatno dele ovo iskustvo - jedna od mojih… »
Južne vesti pre 2 sata
BBC/Jakov Ponjavić/Getty Images Zvuk notifikacije za novu glasovnu poruku gotovo uvek mi izmami osmeh. Još više uživam kada pritisnem dugme za snimanje i umesto da kucam, izgovorim sve što želim da kažem, priznajem. I moji prijatelji verovatno dele ovo… »
Vesti dana »
Ubistvo u Čačku: Mladić preminuo nakon napada nožem u centru grada, uhapšen osumnjičeni
NIN pre 37 minutajoš 32 povezane
(Mape) Krak linijskog olujnog sistema sve bliži Srbiji. U ovom gradu trenutno je pakleno, ali vrlo uskoro stiže dramatičan preokret: RHMZ izdao hitno upozorenje, na udaru i Beograd!
Blic pre 37 minutajoš 47 povezanih
Oči u oči sa Irancima! Džej Di Vens pred zoru sleteo u Švajcarsku, kreću pregovori sa Teheranom: Amerikanci došli sa 3 ključna zahteva
Blic pre 37 minutajoš 39 povezanih
Nagelsman dobio loše vesti posle pobede nad Obalom Slonovače: Važan igrač propušta ostatak SP
Telegraf pre 5 satijoš 30 povezanih
Harčenko: Politika orjentacije na sve države koje su partneri Srbije veoma efikasna
Euronews pre 12 minutajoš 25 povezanih