Povezane vesti

Eloj Rum je muž poznate Srpkinje, golman Kurasaa primio sedam golova, pa od Mesija dobio poklon za sva vremena

Eloj Rum je muž poznate Srpkinje, golman Kurasaa primio sedam golova, pa od Mesija dobio poklon za sva vremena

Telegraf pre 1 sat
Eloj Rum je otkrovenje Svetskog prvenstva, posle Vozinje u prvom kolu, sada je čuvar mreže Kurasaa bio taj koji je blistao i umalo oborio rekord Svetskog prvenstva. On je zabeležio 15 intervencija protiv Ekvadora i probio se na drugo mesto, jer je ispred… »
Oglasila se Zorannah posle istorijske partije svog muža na Mundijalu: Jednom rečenicom i slikom poslala moćnu poruku

Oglasila se Zorannah posle istorijske partije svog muža na Mundijalu: Jednom rečenicom i slikom poslala moćnu poruku

Nova pre 2 sata
Svetsko prvenstvo se polako pretvara u pravi šampionat čuvara mreže. Pozicija golmana izbila je u prvi plan kao apsolutno najpopularnija na turniru. Prvo nas je 40-godišnji veteran Vozinja sa Zelenortskih Ostrva ostavio bez daha začaravši mrežu protiv… »
Srpski zet u centru pažnje: Kralj i kraljica upali u svlačionicu nakon čuda na Mundijalu VIDEO

Srpski zet u centru pažnje: Kralj i kraljica upali u svlačionicu nakon čuda na Mundijalu VIDEO

B92 pre 2 sata
Eloj Rum, suprug srpske influenserke Zorane Jovanović, zablistao je na Svetskom prvenstvu, a sada se na internetu pojavio snimak kralja i kraljice koji ulaze u svlačionicu nakon trijumfa. Fudbalska reprezentacija Kurasaa napravila je veliko iznenađenje… »
VIDEO Ovako je kraljevski par plesao sa fudbalerima nakon istorijske noći na Mundijalu

VIDEO Ovako je kraljevski par plesao sa fudbalerima nakon istorijske noći na Mundijalu

Nova pre 3 sata
U istorijskoj mundijalskoj noći za Kurasao odigranoj u Kanzas Sitiju, čuvar mreže Eloj Rum za dlaku je propustio priliku da se upiše u apsolutne rekordere Svetskih prvenstava. Rum je upisao jnestvarnih 15 odbrana u remiju bez golova protiv Ekvadora… »
"Ceo svet je gledao ovaj meč": Selektor Japana oduševljen posle pobede na Svetskom prvenstvu

"Ceo svet je gledao ovaj meč": Selektor Japana oduševljen posle pobede na Svetskom prvenstvu

Večernje novosti pre 3 sata
SELEKTOR fudbalske reprezentacije Japana Hadžime Morijasu izjavio je da je zadovoljan i srećan zbog pobede protiv Tunisa u drugom kolu grupe F na Svetskom prvenstvu. Foto: Tanjug/AP Photo/Matias Delacroix "Samuraju" su ove subote trijuimfovali protiv… »
Selektor fudbalera Japana Morijasu: Srećan sam zbog pobede protiv Tunisa

Selektor fudbalera Japana Morijasu: Srećan sam zbog pobede protiv Tunisa

RTS pre 3 sata
Selektor fudbalske reprezentacije Japana Hadžime Morijasu izjavio je da je zadovoljan i srećan zbog pobede protiv Tunisa u drugom kolu grupe F na Svetskom prvenstvu. Fudbalska reprezentacija Japana pobedila je ranije danas u Montereju selekciju Tunisa sa… »
„Srpski zet“ ispisao istoriju SP pa poručio: „Luda uspomena i dignite mi spomenik“

„Srpski zet“ ispisao istoriju SP pa poručio: „Luda uspomena i dignite mi spomenik“

Sputnik pre 4 sati
Golman fudbalske reprezentacije Kurasaa Iloj Rum izjavio je da je njegov tim odigrao skoro savršenu utakmicu protiv Ekvadora u drugom kolu Svetskog prvenstva, preneo je danas AP. Rum je ušao u istoriju kao golman sa najviše intervencija u jednom meču… »
"Rekla sam, a niko mi nije verovao!" Zorannah se oglasila nakon što je njen muž postao senzacija Mundijala: Ne prestajem da…

"Rekla sam, a niko mi nije verovao!" Zorannah se oglasila nakon što je njen muž postao senzacija Mundijala: Ne prestajem da…

Kurir pre 3 sata
Rum je postao apsolutni heroj svoje reprezentacije koja je postala selekcija najmanje države koja je osvojila bod na Mundijalu. Kurasao je u drugom kolu grupne faze protiv Ekvadora odigrao utakmicu bez golova, a Eloj Rum je bio fantastičan na golu i… »
Japanci srećni: "Ceo svet je gledao"

Japanci srećni: "Ceo svet je gledao"

B92 pre 4 sati
Selektor fudbalske reprezentacije Japana Hadžime Morijasu izjavio je da je zadovoljan i srećan zbog pobede protiv Tunisa u drugom kolu grupe F na Svetskom prvenstvu. Fudbalska reprezentacija Japana pobedila je ranije danas u Montereju selekciju Tunisa sa… »
Zorannah poslala poruku ljudima koji su kritikovali i prozivali njenog muža, golmana Kurasaa: "Rekla sam vam"

Zorannah poslala poruku ljudima koji su kritikovali i prozivali njenog muža, golmana Kurasaa: "Rekla sam vam"

Telegraf pre 4 sati
Eloj Rum je apsolutna senzacija Svetskog prvenstva! Golman Kurasaa je bio ismevan posle ubedljivog poraza od Nemačke (1:7), ali je sada sačuvao svoju mrežu protiv Ekvadora i bio nadomak istorijskog poduhvata. Nedostajala mu je samo jedna intervencija da… »
On postao senzacija Mundijala, žena mu je poznata Srpkinja, Zorannah se javila i poslala najemotivniju poruku

On postao senzacija Mundijala, žena mu je poznata Srpkinja, Zorannah se javila i poslala najemotivniju poruku

Telegraf pre 6 sati
Izgleda da će ovo Svetsko prvenstvo biti posebno! Pored istorijskih trenutaka, jedna pozicija izdvaja se kao "najpopularnija", a u pitanju su golmani. Imali smo slučaj Vozinje sa Zelenortskih ostrva, koji je ostavio bez daha monstruoznu Španiju, postao… »

Vesti dana »