Povezane vesti

"Prestanite to da me pitate!" Marko Arnautović zagrmeo zbog pitanja o Lionelu Mesiju

"Prestanite to da me pitate!" Marko Arnautović zagrmeo zbog pitanja o Lionelu Mesiju

Večernje novosti pre 1 dan
FUDBALER Crvene zvezde Marko Arnautović jedna je od najvećih zvezda Austrije, on je govorio za medije pred duel sa Argentinom i Lionelom Mesijem. Photo: Franz Wolfgang Rainer / Alamy / Profimedia Istakao je Arnautović da mu potenciranje duela sa Mesijem… »
Arnautović dobio pitanje o Mesiju: "Prestanite više to da me pitate!"

Arnautović dobio pitanje o Mesiju: "Prestanite više to da me pitate!"

B92 pre 1 dan
Fudbalsku reprezentaciju Austrije očekuje veliki izazov u drugom kolu grupe J Svetskog prvenstva, gde će snage odmeriti sa Argentinom, a uoči tog duela pred novinare je izašao i napadač Crvene zvezde Marko Arnautović. Jedna od glavnih tema bio je Lionel… »
Arnautović otkrio ko je najbolji svih vremena, dobio pitanje o Mesiju, igrač Zvezde poručio: "Prestanite..."

Arnautović otkrio ko je najbolji svih vremena, dobio pitanje o Mesiju, igrač Zvezde poručio: "Prestanite..."

Telegraf pre 1 dan
Fudbalska reprezentacija Austrije igraće protiv Argentine u drugom kolu grupe grupe J, a na konferenciji za medije našao se napadač Crvene zvezde Marko Arnautović. Dobio je Marko pitanje o Leu Mesiju. - Mogao bih ceo dan da posipam ruže, bacam cveće i… »

Vesti dana »