Povezane vesti
Stojiljković: Imam indicije zašto je Vučić odustao od letnjih izbora
Radio 021 21.06.2026
"Imam indicije da je Vučić testirao koliko može da obezbedi podršku pritiskom na zaposlene u javnom i u privatnom sektoru, što nije najbolje prošlo, pa nije došlo do ranih julskih izbora", izjavio je Zoran Stojiljković. Dodaj 021.rs kao glavni izvor na… »
Press: Zoran Stojiljković (21.6.2026)
N1 Info 21.06.2026
Iz informacija koje imam iz sindikata Nezavisnost i sa drugih mjesta, imam indicije da je Vučić testirao koliko može da obezbedi podršku pritiskom na zaposlene u javnom i u privatnom sektoru, gde imaju neki uticaj, da to, izgleda, nije najbolje prošlo i… »
N1 Info 21.06.2026
Iz informacija koje imam iz sindikata Nezavisnost i sa drugih mesta, imam indicije da je Vučić testirao koliko može da obezbedi podršku pritiskom na zaposlene u javnom i u privatnom sektoru, gde (iz SNS) imaju neki uticaj i da to, izgleda, nije najbolje… »
Nova 21.06.2026
Iz informacija koje imam iz sindikata Nezavisnost i sa drugih mesta, imam indicije da je Vučić testirao koliko može da obezbedi podršku pritiskom na zaposlene u javnom i u privatnom sektoru, gde (iz SNS) imaju neki uticaj i da to, izgleda, nije najbolje… »
Vesti dana »
Šezdeset pet godina od prve konferencije Pokreta nesvrstanih; Vučić: Branimo ideju da svet mora da pripada svima
RTS pre 2 minutajoš 76 povezanih
Treća konstitutivna sednica Saveta REM-a: Ni danas nije izabran predsednik
NIN pre 2 satajoš 27 povezanih
Pad nadstrešnice, 22 meseca kasnije: Održani skupovi u Novom Sadu i Nišu, šetnja planirana u Beogradu
BBC News pre 2 satajoš 41 povezana
Trostruki ubica sa strelišta u Danilovgradu izvršio samoubistvo nakon što ga je policija opkolila
Beta pre 6 satijoš 57 povezanih