Povezane vesti
KAD MISLIŠ DA NEMA GORE, IZAĐE MU ALBUM! Voyage odgovorio na PROZIVKE DA JE PUKO!
Svet & Skandal pre 5 minuta
Mladi i izuzetno popularni reper Mihajlo Veruović Vojaž maksimalno je posvećen svojoj karijeri i ličnim projektima u poslednje vreme. Ekipa našeg portala, predvođena novinarom Aleksandar Dojkić, srela ga je na beogradskom aerodromu „Nikola Tesla“… »
"Baš me briga za komentare kolega", Vojaž odgovorio Miliju nakon žestokih prozivki: "Ne interesuje me!"
Telegraf pre 4 sati
Mladi reper Mihajlo Veruović Vojaž potpuno je posvećen novim projektima, a kako je otkrio, u narednom periodu publiku očekuje mnogo iznenađenja. - Poslovno putujem,ne smem da pričam o čemu je reč. Videće ljudi u skorijoj budućnosti. Spustio sam gas sa… »
"Boli me uvo šta misli" Vojaž odgovorio Miliju na žestoke prozivke na račun albuma, pa najavio ulogu u filmu (video)
Blic pre 6 sati
Smanjio je broj nastupa kako bi se više fokusirao na izbacivanje nove muzike i rad na svom materijalu. Vojaž je odbio nastup na festivalu 'Music week' jer želi da se posveti ličnim projektima. Mladi reper Mihajlo Veruović Vojaž veoma je posvećen svojoj… »
Vesti dana »
uživo kriza na Bliskom istoku irib: U prvom krugu pregovora nije bilo razgovora o iranskom nuklearnom programu
Euronews pre 35 minutajoš 90 povezanih
Željko Obradović dobio najveći ugovor u istoriji: Otkriveno koliko ga plaća Panatinaikos
Mondo pre 3 satajoš 29 povezanih
Paklene vrućine prepunile ambulante u Sremskoj Mitrovici! Za jednu smenu više od 50 pregleda – lekari uputili hitan apel građanima
Kurir pre 3 satajoš 57 povezanih
Nagelsman dobio loše vesti posle pobede nad Obalom Slonovače: Važan igrač propušta ostatak SP
Telegraf pre 11 satijoš 31 povezana
Tenzije na pregovorima u Švajcarskoj: Iranci odbili da se slikaju sa američkim diplomatama tokom sastanka (foto)
Kurir pre 30 minutajoš 20 povezanih