Povezane vesti

KAD MISLIŠ DA NEMA GORE, IZAĐE MU ALBUM! Voyage odgovorio na PROZIVKE DA JE PUKO!

KAD MISLIŠ DA NEMA GORE, IZAĐE MU ALBUM! Voyage odgovorio na PROZIVKE DA JE PUKO!

Svet & Skandal pre 5 minuta
Mladi i izuzetno popularni reper Mihajlo Veruović Vojaž maksimalno je posvećen svojoj karijeri i ličnim projektima u poslednje vreme. Ekipa našeg portala, predvođena novinarom Aleksandar Dojkić, srela ga je na beogradskom aerodromu „Nikola Tesla“… »
"Baš me briga za komentare kolega", Vojaž odgovorio Miliju nakon žestokih prozivki: "Ne interesuje me!"

"Baš me briga za komentare kolega", Vojaž odgovorio Miliju nakon žestokih prozivki: "Ne interesuje me!"

Telegraf pre 4 sati
Mladi reper Mihajlo Veruović Vojaž potpuno je posvećen novim projektima, a kako je otkrio, u narednom periodu publiku očekuje mnogo iznenađenja. - Poslovno putujem,ne smem da pričam o čemu je reč. Videće ljudi u skorijoj budućnosti. Spustio sam gas sa… »
"Boli me uvo šta misli" Vojaž odgovorio Miliju na žestoke prozivke na račun albuma, pa najavio ulogu u filmu (video)

"Boli me uvo šta misli" Vojaž odgovorio Miliju na žestoke prozivke na račun albuma, pa najavio ulogu u filmu (video)

Blic pre 6 sati
Smanjio je broj nastupa kako bi se više fokusirao na izbacivanje nove muzike i rad na svom materijalu. Vojaž je odbio nastup na festivalu 'Music week' jer želi da se posveti ličnim projektima. Mladi reper Mihajlo Veruović Vojaž veoma je posvećen svojoj… »

Vesti dana »