Povezane vesti

Preminuo Ramiro Valdes, jedan od poslednjih heroja Kubanske revolucije

Preminuo Ramiro Valdes, jedan od poslednjih heroja Kubanske revolucije

N1 Info pre 25 dana
Ramiro Valdes, jedan od najranijih saradnika Fidela Kastra (Castro) i heroj Kubanske revolucije, preminuo je u 95. godini, izjavio je večeras kubanski predsednik Migel Dijas-Kanel (Miguel Diaz-Canel), prenela je britanska agencija Rojters na svom sajtu… »
Preminuo Ramiro Valdes, jedan od poslednjih komandanata Kubanske revolucije i osnivač obaveštajne službe G2

Preminuo Ramiro Valdes, jedan od poslednjih komandanata Kubanske revolucije i osnivač obaveštajne službe G2

Nova pre 25 dana
Jedan od poslednjih živih komandanata Kubanske revolucije i osnivač kubanskih obaveštajnih službi Ramiro Valdes preminuo je u 94. godini, saopštio je danas predsednik Kube Migel Dijas-Kanel. "Duboko me boli fizički odlazak komandanta revolucije Ramira… »
Odlazak kastrovog saborca: Preminuo Ramiro Valdes (95), jedan od poslednjih heroja Kubanske revolucije (video, foto)

Odlazak kastrovog saborca: Preminuo Ramiro Valdes (95), jedan od poslednjih heroja Kubanske revolucije (video, foto)

Kurir pre 25 dana
Ramiro Valdes, jedan od najranijih saradnika Fidela Kastra i heroj Kubanske revolucije, preminuo je u 95. godini, izjavio je večeras kubanski predsednik Migel Dijas-Kanel, prenela je agencija Rojters na svom sajtu. "Do pobede, uvek, komandante!", napisao… »
Preminuo Ramiro Valdes, veteran revolucije i saradnik Kastra

Preminuo Ramiro Valdes, veteran revolucije i saradnik Kastra

Politika pre 25 dana
Preminuo u 94. godini. Jedan od najbližnih saradnika Fidela Kastra Ramiro Valdes Menendez preminuo je u 94. godini, saopštio je danas kubanski predsednik Migel Dijaz Kanel. Dijaz Kanel je izjavio da smrt Ramira Valdesa „boli jednako kao smrt oca“… »
Heroj Republike: Preminuo Ramiro Valdes, veteran kubanske revolucije i saradnik Fidela Kastra

Heroj Republike: Preminuo Ramiro Valdes, veteran kubanske revolucije i saradnik Fidela Kastra

Telegraf pre 25 dana
Jedan od najbližnih saradnika Fidela Kastra Ramiro Valdes Menendez preminuo je u 94. godini, saopštio je kubanski predsednik Migel Dijaz Kanel. Dijaz Kanel je izjavio da smrt Ramira Valdesa "boli jednako kao smrt oca", prenosi Rojters. "Voleo sam ga kao… »
"Umro je komandant, voleo sam ga kao oca" Predsednik Kube se u suzama obratio naciji

"Umro je komandant, voleo sam ga kao oca" Predsednik Kube se u suzama obratio naciji

Večernje novosti pre 25 dana
JEDAN od najbližnih saradnika Fidela Kastra Ramiro Valdes Menendez preminuo je u 94. godini, saopštio je danas kubanski predsednik Migel Dijaz Kanel. Foto: Michael Runkel Cuba / Alamy / Profimedia Dijaz Kanel je izjavio da smrt Ramira Valdesa "boli… »
Preminuo Ramiro Valdes, veteran kubanske revolucije i saradnik Fidela Kastra

Preminuo Ramiro Valdes, veteran kubanske revolucije i saradnik Fidela Kastra

Euronews pre 25 dana
Jedan od najbližnih saradnika Fidela Kastra Ramiro Valdes Menendez preminuo je u 94. godini, saopštio je danas kubanski predsednik Migel Dijaz Kanel. Dijaz Kanel je izjavio da smrt Ramira Valdesa "boli jednako kao smrt oca", prenosi Rojters. "Voleo sam… »

Vesti dana »