Povezane vesti

Preminuo Ramiro Valdes, jedan od poslednjih heroja Kubanske revolucije

Preminuo Ramiro Valdes, jedan od poslednjih heroja Kubanske revolucije

N1 Info pre 4 sati
Ramiro Valdes, jedan od najranijih saradnika Fidela Kastra (Castro) i heroj Kubanske revolucije, preminuo je u 95. godini, izjavio je večeras kubanski predsednik Migel Dijas-Kanel (Miguel Diaz-Canel), prenela je britanska agencija Rojters na svom sajtu… »
Preminuo Ramiro Valdes, jedan od poslednjih komandanata Kubanske revolucije i osnivač obaveštajne službe G2

Preminuo Ramiro Valdes, jedan od poslednjih komandanata Kubanske revolucije i osnivač obaveštajne službe G2

Nova pre 3 sata
Jedan od poslednjih živih komandanata Kubanske revolucije i osnivač kubanskih obaveštajnih službi Ramiro Valdes preminuo je u 94. godini, saopštio je danas predsednik Kube Migel Dijas-Kanel. "Duboko me boli fizički odlazak komandanta revolucije Ramira… »
Odlazak kastrovog saborca: Preminuo Ramiro Valdes (95), jedan od poslednjih heroja Kubanske revolucije (video, foto)

Odlazak kastrovog saborca: Preminuo Ramiro Valdes (95), jedan od poslednjih heroja Kubanske revolucije (video, foto)

Kurir pre 5 sati
Ramiro Valdes, jedan od najranijih saradnika Fidela Kastra i heroj Kubanske revolucije, preminuo je u 95. godini, izjavio je večeras kubanski predsednik Migel Dijas-Kanel, prenela je agencija Rojters na svom sajtu. "Do pobede, uvek, komandante!", napisao… »
Preminuo Ramiro Valdes, veteran revolucije i saradnik Kastra

Preminuo Ramiro Valdes, veteran revolucije i saradnik Kastra

Politika pre 5 sati
Preminuo u 94. godini. Jedan od najbližnih saradnika Fidela Kastra Ramiro Valdes Menendez preminuo je u 94. godini, saopštio je danas kubanski predsednik Migel Dijaz Kanel. Dijaz Kanel je izjavio da smrt Ramira Valdesa „boli jednako kao smrt oca“… »
Heroj Republike: Preminuo Ramiro Valdes, veteran kubanske revolucije i saradnik Fidela Kastra

Heroj Republike: Preminuo Ramiro Valdes, veteran kubanske revolucije i saradnik Fidela Kastra

Telegraf pre 5 sati
Jedan od najbližnih saradnika Fidela Kastra Ramiro Valdes Menendez preminuo je u 94. godini, saopštio je kubanski predsednik Migel Dijaz Kanel. Dijaz Kanel je izjavio da smrt Ramira Valdesa "boli jednako kao smrt oca", prenosi Rojters. "Voleo sam ga kao… »
"Umro je komandant, voleo sam ga kao oca" Predsednik Kube se u suzama obratio naciji

"Umro je komandant, voleo sam ga kao oca" Predsednik Kube se u suzama obratio naciji

Večernje novosti pre 5 sati
JEDAN od najbližnih saradnika Fidela Kastra Ramiro Valdes Menendez preminuo je u 94. godini, saopštio je danas kubanski predsednik Migel Dijaz Kanel. Foto: Michael Runkel Cuba / Alamy / Profimedia Dijaz Kanel je izjavio da smrt Ramira Valdesa "boli… »
Preminuo Ramiro Valdes, veteran kubanske revolucije i saradnik Fidela Kastra

Preminuo Ramiro Valdes, veteran kubanske revolucije i saradnik Fidela Kastra

Euronews pre 5 sati
Jedan od najbližnih saradnika Fidela Kastra Ramiro Valdes Menendez preminuo je u 94. godini, saopštio je danas kubanski predsednik Migel Dijaz Kanel. Dijaz Kanel je izjavio da smrt Ramira Valdesa "boli jednako kao smrt oca", prenosi Rojters. "Voleo sam… »

Vesti dana »