Povezane vesti
Skoro kao poziv: Volimo li svi glasovne poruke
BBC News pre 3 sata
Glasovne poruke su između pisane poruke i poziva, a osim lakše i brže komunikacije, mogu uticati i da se osećamo bliže sa sagovornikom. Zvuk notifikacije za novu glasovnu poruku gotovo uvek mi izmami osmeh. Još više uživam kada pritisnem dugme za… »
Južne vesti pre 3 sata
BBC/Jakov Ponjavić/Getty Images Zvuk notifikacije za novu glasovnu poruku gotovo uvek mi izmami osmeh. Još više uživam kada pritisnem dugme za snimanje i umesto da kucam, izgovorim sve što želim da kažem, priznajem. I moji prijatelji verovatno dele ovo… »
Danas pre 3 sata
Zvuk notifikacije za novu glasovnu poruku gotovo uvek mi izmami osmeh. Još više uživam kada pritisnem dugme za snimanje i umesto da kucam, izgovorim sve što želim da kažem, priznajem. I moji prijatelji verovatno dele ovo iskustvo – jedna od mojih… »
Vesti dana »
Zelenortska Ostrva iznenadila i Urugvaj na Mundijalu: Istorijski gol i veliki bod protiv južnoameričkog velikana
Nedeljnik pre 49 minutajoš 44 povezane
"Blokada je ukinuta" Postignut prvi proboj u pregovorima Irana i SAD, ključni čovek Teherana: Pravi test biće Liban
Blic pre 49 minutajoš 21 povezana
CINS otkriva u čijim rukama su poslovi za EXPO: Sestra Ace Rošavog, osuđeni u slučaju Arkan, Pink Panter, Bagzijev sin...
N1 Info pre 9 minutajoš 2 povezane
Prijepoljac teško povređen u saobraćajnoj nesreći kod Bijelog Polja
PP media pre 14 minutajoš 18 povezanih