Povezane vesti
Skoro kao poziv: Volimo li svi glasovne poruke
BBC News 22.06.2026
Glasovne poruke su između pisane poruke i poziva, a osim lakše i brže komunikacije, mogu uticati i da se osećamo bliže sa sagovornikom. Zvuk notifikacije za novu glasovnu poruku gotovo uvek mi izmami osmeh. Još više uživam kada pritisnem dugme za… »
Južne vesti 22.06.2026
BBC/Jakov Ponjavić/Getty Images Zvuk notifikacije za novu glasovnu poruku gotovo uvek mi izmami osmeh. Još više uživam kada pritisnem dugme za snimanje i umesto da kucam, izgovorim sve što želim da kažem, priznajem. I moji prijatelji verovatno dele ovo… »
Danas 22.06.2026
Zvuk notifikacije za novu glasovnu poruku gotovo uvek mi izmami osmeh. Još više uživam kada pritisnem dugme za snimanje i umesto da kucam, izgovorim sve što želim da kažem, priznajem. I moji prijatelji verovatno dele ovo iskustvo – jedna od mojih… »
Vesti dana »
REM nije izglasao monitoring Informera, Valić-Nedeljković: Nešto se desilo između 10 i 12 sati
Moj Novi Sad pre 47 minutajoš 39 povezanih
Rusi gađali centar Kijeva, ima mrtvih i ranjenih! Zgrada Akademije nauka razneta dronom, bukti požar, krhotine na sve strane, Zelenski najavio osvetu! (video)
Kurir pre 2 satajoš 19 povezanih
Ova 2 dana doneće Srbiji naoblačenje, a evo da li se očekuju i padavine
Telegraf pre 3 satajoš 32 povezane