Povezane vesti
Skoro kao poziv: Volimo li svi glasovne poruke
BBC News pre 30 dana
Glasovne poruke su između pisane poruke i poziva, a osim lakše i brže komunikacije, mogu uticati i da se osećamo bliže sa sagovornikom. Zvuk notifikacije za novu glasovnu poruku gotovo uvek mi izmami osmeh. Još više uživam kada pritisnem dugme za… »
Južne vesti pre 30 dana
BBC/Jakov Ponjavić/Getty Images Zvuk notifikacije za novu glasovnu poruku gotovo uvek mi izmami osmeh. Još više uživam kada pritisnem dugme za snimanje i umesto da kucam, izgovorim sve što želim da kažem, priznajem. I moji prijatelji verovatno dele ovo… »
Danas pre 30 dana
Zvuk notifikacije za novu glasovnu poruku gotovo uvek mi izmami osmeh. Još više uživam kada pritisnem dugme za snimanje i umesto da kucam, izgovorim sve što želim da kažem, priznajem. I moji prijatelji verovatno dele ovo iskustvo – jedna od mojih… »
Vesti dana »
Vremenska prognoza za sredu, 22. jul: Promenljivo oblačno i suvo sa slabim i umerenim vetrom
Beta pre 1 satjoš 24 povezane
Aleksić (NPS): Sednica o nepoverenju Vladi kako bi vlast posle nje mogla da raspiše vanredne izbore
Beta pre 1 satjoš 11 povezanih
Alarm zbog Dunava: U Srbiju stigla tek četvrtina planiranog goriva, ministarka upozorila šta bi moglo da usledi
Moj Novi Sad pre 6 minutajoš 11 povezanih