Povezane vesti

Kad Duško Šarić slavi ćerki punoletstvo: Tortu pravili pred gostima, a Daria blistala u kristalima! Svi detalji gala slavlja -…

Kad Duško Šarić slavi ćerki punoletstvo: Tortu pravili pred gostima, a Daria blistala u kristalima! Svi detalji gala slavlja -…

Kurir pre 5 sati
Duško Šarić i njegova bivša supruga, poznata manekenka Svetlana Ceca Dimitrić, organizovali su 21. juna svečanu proslavu 18. rođendana ćerke Darije. Slavlje je upriličeno u jednom od luksuznih beogradskih hotela, a među brojnim zvanicama našla se i… »
Isplivao snimak sa punoletstva Šarićeve ćerke: Duška posebno pogodila ova pesma Marine Visković

Isplivao snimak sa punoletstva Šarićeve ćerke: Duška posebno pogodila ova pesma Marine Visković

Mondo pre 5 sati
Duško Šarić i njegova bivša supruga, manekenka Svetlana Ceca Dimitrić, organizovali su sinoć 21. juna svečanu proslavu 18. rođendana ćerke Darije. Slavlje je upriličeno u jednom od luksuznih beogradskih hotela, a među brojnim zvanicama našla se i… »
"Pucaj me!" Duška Šarića pogodila pesma na punoletstvu ćerke - meni koštao 100€ po osobi, zapevala ova zvezda

"Pucaj me!" Duška Šarića pogodila pesma na punoletstvu ćerke - meni koštao 100€ po osobi, zapevala ova zvezda

Telegraf pre 5 sati
Duško Šarić i njegova bivša supruga, poznata manekenka Svetlana Ceca Dimitrić, organizovali su sinoć, 21. juna, glamuroznu proslavu 18. rođendana za svoju naslednicu Dariju. Slavlje je priređeno u jednom od prestoničkih hotela u Beogradu, a na slavlju je… »
Duška Šarića pogodila pesma za 18. ćerkin rođendan! Marina Visković zapevala njegovu omiljenu pesmu, a njegova reakcija…

Duška Šarića pogodila pesma za 18. ćerkin rođendan! Marina Visković zapevala njegovu omiljenu pesmu, a njegova reakcija…

Kurir pre 6 sati
Duško Šarić i njegova bivša supruga, poznata manekenka Svetlana Ceca Dimitrić, organizovali su 21. juna svečanu proslavu 18. rođendana ćerke Darije. Slavlje je upriličeno u jednom od luksuznih beogradskih hotela, a među brojnim zvanicama našla se i… »
(Video) "Pucaj me" Duška Šarića pogodila pesma na 18. rođendanu ćerke, Marina Visković mu ispunila želju: A slavljenica u…

(Video) "Pucaj me" Duška Šarića pogodila pesma na 18. rođendanu ćerke, Marina Visković mu ispunila želju: A slavljenica u…

Blic pre 7 sati
Među gostima su bile brojne poznate ličnosti, a slavljenica Daria je fizički veoma slična svojoj majci Ceci. Cena menija iznosila je oko 100 evra po osobi, a celokupna organizacija procenjena je na više desetina hiljada evra. Duško Šarić i njegova bivša… »

Vesti dana »