Povezane vesti
(VIDEO) Dončić: Doći ću u Zvezdu, jednog dana, možda…
Sport klub pre 29 dana
Luka Dončić, jedan od najboljih košarkaša današnjice, boravio je u Beogradu, gde je promovisao svoje patike. Dolazak reprezentativca Slovenije je naravno izazvao ogromnu pažnju u glavnom gradu Srbije, a as Lejkersa je odgovorio i na par pitanja… »
"Jokić i ja smo timski igrači, možda jednog dana dođem u Zvezdu..." Luka Dončić o NBA, crveno-belima...
Večernje novosti pre 29 dana
Nisam toliko star, imam još nešto NBA karijere ispred mene, ne razmišljam još o kraju, ali možda ću jednog dana doći u Crvenu zvezdu, rekao je slovenački košarkaš Luka Dončić. FOTO: Tanjug/ Miloš Milivojević/bs Zvezda NBA lige i LA Lejkersa došao je u… »
Dončić: Jokić i ja smo timski igrači; Zvezda: Rano je, ali možda jednog dana
RTV pre 29 dana
BEOGRAD - Nisam toliko star, imam još nešto NBA karijere ispred mene, ne razmišljam još o kraju, ali možda ću jednog dana doći u Crvenu zvezdu, rekao je slovenački košarkaš Luka Dončič. Zvezda NBA lige i LA Lejkersa došao je u Beograd u okviru promotivne… »
Vesti dana »
Kancelarija za KiM: Rušenje srpskih vikendica na Gazivodama brutalna demonstracije sile
NIN pre 36 minutajoš 30 povezanih
Ristić upozorava na opasne oluje i grad u ovim delovima Srbije: Evo gde je granica padavina na severu zemlje
Mondo pre 31 minutajoš 85 povezanih
Policija u Beogradu zaplenila oko 10 kg kokaina i tri kilograma heroina i uhapsila jednu osobu
N1 Info pre 1 satjoš 28 povezanih
Eskalacija sukoba: Iran u „totalnom ratu“ i izgradnja izraelske barijere u Gazi
Naslovi.ai pre 2 minutajoš 37 povezanih
Afrička kuga svinja: Stanje na terenu, kadrovske promene i dosledno sprovođenje mera
Naslovi.ai pre 22 minutajoš 20 povezanih