Povezane vesti
Stanković (Novi DSS): Slučaj zvučni top kao dimna zavesa za prikrivanje nečeg drugog
Nedeljnik 22.06.2026
Član Predsedništva Nove Demokratske stranke Srbije (Novi DSS) Miloš Stanković izjavio je da je slučaj „zvučni top“ u fazi predistrage, te da je sve od istrage do optužnice pod velikim znakom pitanja. „Ovo je sve jedna politička igra, jer mi od… »
Stanković (Novi DSS): „Slučaj zvučni top kao dimna zavesa za prikrivanje nečeg drugog“
Serbian News Media 22.06.2026
Član Predsedništva Nove Demokratske stranke Srbije (Novi DSS) Miloš Stanković izjavio je da je slučaj „zvučni top“ u fazi predistrage, te da je sve od istrage do optužnice pod velikim znakom pitanja. „Ovo je sve jedna politička igra, jer mi od… »
Stanković (Novi DSS): Slučaj zvučni top kao dimna zavesa za prikrivanje nečeg drugog
Danas 22.06.2026
Vesti dana »
Vozač nije imao dozvolu: Uhapšen Kraljevčanin (26) koji je udario porodicu i usmrtio devojčicu (5)
Newsmax Balkans pre 51 minutajoš 29 povezanih
Borba sa požarima u Srbiji: Situacija na Stolovima i u Deliblatskoj peščari
Naslovi.ai pre 11 minutajoš 68 povezanih
Požar u magacinu kurirske službe u Novom Sadu lokalizovan, dvoje povređeno
Naslovi.ai pre 41 minutajoš 56 povezanih
Vremenska prognoza: Sunčano i toplo uz najavu pljuskova i upozorenja
Naslovi.ai pre 1 satjoš 42 povezane
Na dnevnom redu i rebalans budžeta Vanredna sednica Skupštine Srbije: Poslanici postavljaju pitanja o 59 tačaka (video)
Blic pre 1 satjoš 22 povezane