Povezane vesti
Stanković (Novi DSS): Slučaj zvučni top kao dimna zavesa za prikrivanje nečeg drugog
Nedeljnik pre 21 dana
Član Predsedništva Nove Demokratske stranke Srbije (Novi DSS) Miloš Stanković izjavio je da je slučaj „zvučni top“ u fazi predistrage, te da je sve od istrage do optužnice pod velikim znakom pitanja. „Ovo je sve jedna politička igra, jer mi od… »
Stanković (Novi DSS): „Slučaj zvučni top kao dimna zavesa za prikrivanje nečeg drugog“
Serbian News Media pre 21 dana
Član Predsedništva Nove Demokratske stranke Srbije (Novi DSS) Miloš Stanković izjavio je da je slučaj „zvučni top“ u fazi predistrage, te da je sve od istrage do optužnice pod velikim znakom pitanja. „Ovo je sve jedna politička igra, jer mi od… »
Stanković (Novi DSS): Slučaj zvučni top kao dimna zavesa za prikrivanje nečeg drugog
Danas pre 21 dana
Vesti dana »
Tramp ponovo blokira iranske luke, 'SAD neće upravljati moreuzom', odgovara Teheran
BBC News pre 21 minutajoš 21 povezana
Danas sunčano i toplo, temperatura do 33 stepena: Od sredine sedmice stiže promena vremena
Glas Zaječara pre 36 minutajoš 18 povezanih
Više delova Beograda danas i sutra bez vode: Objavljen spisak opština i naselja, apel građanima da naprave zalihe
Blic pre 56 minutajoš 12 povezanih
Francuska obeležava Dan Bastilje: Vojna parada u Parizu uz prisustvo svetskih lidera
Newsmax Balkans pre 1 satjoš 6 povezanih