Povezane vesti
Stanković (Novi DSS): Slučaj zvučni top kao dimna zavesa za prikrivanje nečeg drugog
Nedeljnik 22.06.2026
Član Predsedništva Nove Demokratske stranke Srbije (Novi DSS) Miloš Stanković izjavio je da je slučaj „zvučni top“ u fazi predistrage, te da je sve od istrage do optužnice pod velikim znakom pitanja. „Ovo je sve jedna politička igra, jer mi od… »
Stanković (Novi DSS): „Slučaj zvučni top kao dimna zavesa za prikrivanje nečeg drugog“
Serbian News Media 22.06.2026
Član Predsedništva Nove Demokratske stranke Srbije (Novi DSS) Miloš Stanković izjavio je da je slučaj „zvučni top“ u fazi predistrage, te da je sve od istrage do optužnice pod velikim znakom pitanja. „Ovo je sve jedna politička igra, jer mi od… »
Stanković (Novi DSS): Slučaj zvučni top kao dimna zavesa za prikrivanje nečeg drugog
Danas 22.06.2026
Vesti dana »
Ursula fon der Lajen ipak ne dolazi u Beograd i Sarajevo u oktobru
BBC News pre 2 satajoš 53 povezane
SNS štandovi na mestima gde su studenti najavili predstavljanje programa u Nišu
Južne vesti pre 7 satijoš 23 povezane
Uznemirenje roditelja u Nišu zbog navodnog unošenja oružja u školu i hapšenje zbog širenja lažnih informacija i izazivanja panike
Naslovi.ai pre 6 minutajoš 24 povezane
Vremenska prognoza: Toplo vreme sa lokalnim pljuskovima i najava zahlađenja
Naslovi.ai pre 46 minutajoš 33 povezane