Povezane vesti
Stanković (Novi DSS): Slučaj zvučni top kao dimna zavesa za prikrivanje nečeg drugog
Nedeljnik 22.06.2026
Član Predsedništva Nove Demokratske stranke Srbije (Novi DSS) Miloš Stanković izjavio je da je slučaj „zvučni top“ u fazi predistrage, te da je sve od istrage do optužnice pod velikim znakom pitanja. „Ovo je sve jedna politička igra, jer mi od… »
Stanković (Novi DSS): „Slučaj zvučni top kao dimna zavesa za prikrivanje nečeg drugog“
Serbian News Media 22.06.2026
Član Predsedništva Nove Demokratske stranke Srbije (Novi DSS) Miloš Stanković izjavio je da je slučaj „zvučni top“ u fazi predistrage, te da je sve od istrage do optužnice pod velikim znakom pitanja. „Ovo je sve jedna politička igra, jer mi od… »
Stanković (Novi DSS): Slučaj zvučni top kao dimna zavesa za prikrivanje nečeg drugog
Danas 22.06.2026
Vesti dana »
BAHATI VOZAČ NA PUTU MEROŠINA-PROKUPLJE: Upravljao motociklom „suzuki“ brzinom od 234 kilometra na čas
Gradski portal 018 pre 7 minutajoš 26 povezanih
Održana sednica Štaba za vanredne situacije zbog suše i elektroenergetskog sistema
Naslovi.ai pre 2 satajoš 45 povezanih
AMSS: U vozilima ne ostavljajte ništa što od vrućine može da eksplodira i zapali se
Pravo u centar pre 1 satjoš 35 povezanih
Srbija pod udarom jakog toplotnog talasa, temperature dostižu 40 stepeni
Naslovi.ai pre 1 satjoš 88 povezanih
Zvanično registrovani u APR: Šta piše u Statutu udruženja „Studentska lista”- uslovi i način učlanjivanja i prestanka članstva
Nova pre 52 minutajoš 15 povezanih