Povezane vesti

Novi uspeh Ateljea 212: Dve nagrade na Danima satire u Zagrebu

Novi uspeh Ateljea 212: Dve nagrade na Danima satire u Zagrebu

Kurir pre 6 minuta
Predstava Ateljea 212 "Moje pozorište", autora i reditelja Borisa Liješevića, osvojila je dve nagrade na upravo završenim jubilarnim 50. Danima satire Fadila Hadžića u Kerempuhu u Zagrebu. Stručni žiri u sastavu Ana Tomović (rediteljka), Zinka Kiseljak… »
Predstava „Moje pozorište” Ateljea 212 nagrađena na festivalu u Zagrebu

Predstava „Moje pozorište” Ateljea 212 nagrađena na festivalu u Zagrebu

Politika pre 5 sati
Žiri ocenio da reditelj Boris Liješević beskompromisno preispituje vlastite granice i granice vlastitog umeća. Atelje 212 je saopštio danas da je njihova predstava „Moje pozorište” autora i reditelja Borisa Liješevića osvojila dve nagrade na upravo… »
Novi uspeh Ateljea 212: Predstva "Moje pozorište" osvojila sve prestižne nagrade na danima satire u Zagrebu

Novi uspeh Ateljea 212: Predstva "Moje pozorište" osvojila sve prestižne nagrade na danima satire u Zagrebu

Newsmax Balkans pre 6 sati
Predstava Ateljea 212 "Moje pozorište" autora i reditelja Borisa Liješevića osvojilo je dve nagrade na upravo završenom jubilarnom 50. Festivalu "Dani satire Fadila Hadžića" u Kerempuhu u Zagrebu. Stručni žiri u sastavu: Ana Tomović (rediteljka), Zinka… »
Dve prestižne nagrade u Zagrebu za “Moje pozorište” Borisa Liješevića

Dve prestižne nagrade u Zagrebu za “Moje pozorište” Borisa Liješevića

Danas pre 9 sati
Predstava Ateljea 212 „Moje pozorište“ autora i reditelja Borisa Liješevića osvojilo je dve nagrade na upravo završenom jubilarnom 50. Festivalu „Dani satire Fadila Hadžića“ u Kerempuhu u Zagrebu. Stručni žiri u sastavu: Ana Tomović (rediteljka), Zinka… »
Predstava "Moje pozorište" osvojila dve prestižne nagrade

Predstava "Moje pozorište" osvojila dve prestižne nagrade

B92 pre 9 sati
Predstava Ateljea 212 "Moje pozorište" autora i reditelja Borisa Liješevića osvojilo je dve nagrade na upravo završenom jubilarnom 50. Festivalu "Dani satire Fadila Hadžića" u Kerempuhu u Zagrebu. Stručni žiri u sastavu: Ana Tomović (rediteljka), Zinka… »
Novi uspeh Ateljea 212: Predstava "Moje pozorište" osvojila dve prestižne nagrade na Danima satire u Zagrebu!

Novi uspeh Ateljea 212: Predstava "Moje pozorište" osvojila dve prestižne nagrade na Danima satire u Zagrebu!

Telegraf pre 8 sati
Predstava Ateljea 212 „Moje pozorište“ autora i reditelja Borisa Liješevića osvojilo je dve nagrade na upravo završenom jubilarnom 50. Festivalu „Dani satire Fadila Hadžića“ u Kerempuhu u Zagrebu. Stručni žiri u sastavu: Ana Tomović (rediteljka), Zinka… »
Predstava "Moje pozorište" Ateljea 212 osvojila dve nagrade na Danima satire u Zagrebu

Predstava "Moje pozorište" Ateljea 212 osvojila dve nagrade na Danima satire u Zagrebu

Euronews pre 9 sati

Vesti dana »