Povezane vesti
"Obim je 62 centimetra": Evo ko je pevačica sa najužim strukom na estradi
Nova pre 29 minuta
Jelena Rozga uskoro će napuniti 49 godina, a i dalje je jedna od najzgodnijih pevačica na estradi, na čijoj liniji mogu da pozavide i duplo mlađe koleginice. Rozga se u mladosti bavila baletom, a pored fizičke aktivnosti, vitku liniju održava zdravim… »
Poznata pevačica u 48. godini ima struk od 62 cm, a evo koje strogo pravilo nikada ne krši: "Ponekad me to nervira, pantalone…
Blic pre 4 sati
Pevačica ističe da su za njen izgled zaslužni genetika, doslednost i stroga disciplina, a ne skupi tretmani. Posebnu pažnju posvećuje ishrani, izbegava alkohol i veoma vodi računa o redovnom odmoru. Pevačica Jelena Rozga (48) važi za jednu od… »
"Struk mi je 62 cm" Pevačica ima 48 godina i najbolju liniju na estradi, ovako je održava - jednu stvar izbegava 20 godina
Kurir pre 3 sata
Muzička zvezda Jelena Rozga (48) važi za jednu od najzgodnijih pevačica na Balkanu. Lepotom i harizmom pleni gde god se pojavi, ali mnogi nisu imuni ni na njenu vitku liniju. Nedavno se pojavio snimak sa njenog nastupa gde pevačica u petoj deceniji nosi… »
"Struk mi je 62 cm": Pevačica ima 48 godina i najbolju liniju na estradi, ovako je održava - ovo uvek izbegava
Telegraf pre 4 sati
Muzička zvezda Jelena Rozga (48) važi za jednu od najzgodnijih pevačica na Balkanu. Lepotom i harizmom pleni gde god se pojavi, ali mnogi nisu imuni ni na njenu vitku liniju. Nedavno se pojavio snimak sa njenog nastupa gde pevačica u petoj deceniji nosi… »
Vesti dana »
Epstin, Iran i Tejlor Svift: Krize koje su dovele do ostavke Kira Starmera
BBC News pre 1 satjoš 72 povezane
Rojters: Prevoznici ne snižavaju cene avio-karata iako cena goriva pada
RTS pre 50 minutajoš 39 povezanih
RHMZ: Nevreme stiže u Srbiju, na snazi narandžasti meteoalarm za više regiona
NIN pre 9 minutajoš 48 povezanih