Povezane vesti

Četiri niške škole dobijaju nove mini-pič terene

Četiri niške škole dobijaju nove mini-pič terene

Gradski portal 018 pre 22 dana
„Potrebno je da ovde dodamo još nekoliko sadnica i poneko drvo kako bismo ozelenili prostor oko terena. Sve ćemo lepo da uredimo kako bi deca ovde provodila više vremena. To mi je veoma važno”, naveo je gradonačelnik Niša Dragoslav Pavlović, koji je… »
Novi mini-pič tereni stižu u četiri niške škole: Grad najavljuje ulaganja u sport

Novi mini-pič tereni stižu u četiri niške škole: Grad najavljuje ulaganja u sport

Glas juga pre 22 dana
U završnoj fazi su radovi na terenu u Osnovnoj školi „Njegoš“, dok će novi mini-pič tereni biti izgrađeni i u osnovnim školama „Branko Miljković“, „Vožd Karađorđe“ i „Car Konstantin“. Foto: Grad Niš Gradonačelnik Niša Dragoslav Pavlović obišao je radove… »
(Foto) Niš postaje grad sporta! Novi mini-pič tereni stižu u škole - Pavlović: "To mi je veoma važno"

(Foto) Niš postaje grad sporta! Novi mini-pič tereni stižu u škole - Pavlović: "To mi je veoma važno"

Blic pre 22 dana
Radovi obuhvataju postavljanje nove trave, zamenu ograde i stubova, kao i ozelenjavanje prostora oko terena Planirano je sređivanje sportskih terena u svih pet gradskih opština, kako u gradskim tako i u seoskim sredinama Grad Niš ulaže u sportsku… »

Vesti dana »