Povezane vesti

"Bio sam zaljubljen u nju, pričala je neverovatne prostakluke": Goran Bregovićludeo za ovom poznatom pevačicom

"Bio sam zaljubljen u nju, pričala je neverovatne prostakluke": Goran Bregovićludeo za ovom poznatom pevačicom

Mondo pre 15 minuta
Poznati muzičar Goran Bregović decenijama je u braku sa Dženanom, a tokom godina javnost ga je povezivala sa brojnim ženama sa javne scene. Bregović je svojevremeno otkrio da je kao mlađi bio zaljubljen u pevačicu Lepu Lukić. Pogledajte fotografije Lepe… »
Goran Bregović krio je ovo 46 godina! „Bio sam zaljubljen u Lepu Lukić, PRIČALA JE TAKVE PROSTAKLUKE“

Goran Bregović krio je ovo 46 godina! „Bio sam zaljubljen u Lepu Lukić, PRIČALA JE TAKVE PROSTAKLUKE“

Svet & Skandal pre 1 sat
Muzičar Goran Bregović (76) iznenadio je nedavno domaću javnost otkrićem da je tokom mlađih dana gajio simpatije prema kraljici narodne muzike, Lepi Lukić (86), čijom je pojavom bio potpuno impresioniran. Ivan Vučićević Susret dva potpuno različita… »
Brega šokirao priznanjem posle 46 godina! Bio je zaljubljen u ovu folkerku, pričala je takve prostakluke, ona mu poručila: Sad…

Brega šokirao priznanjem posle 46 godina! Bio je zaljubljen u ovu folkerku, pričala je takve prostakluke, ona mu poručila: Sad…

Kurir pre 3 sata
Muzičar Goran Bregović u mladosti bio ludo zaljubljen u koleginicu Lepu Lukić, što je dugo krio i od javnosti, a i od nje. Međutim, u jednom intervjuu je odlučio da prizna sve i progovori o svojim emocijama prema njoj. - Ja sam bio zaljubljen u Lepu… »
"Bio sam zaljubljen u Lepu Lukić, pričala je takve prostakluke" Goran Bregović šokirao priznanjem! Ovo je krio 46 godina

"Bio sam zaljubljen u Lepu Lukić, pričala je takve prostakluke" Goran Bregović šokirao priznanjem! Ovo je krio 46 godina

Blic pre 3 sata
Goran Bregović je nedavno otkrio da je bio impresioniran Lepom Lukić tokom zajedničkih turneja u mladosti. Njihov susret spojio je dva potpuno različita muzička sveta u vreme velike popularnosti oba izvođača. Legendarni muzičar Goran Bregović (76)… »
"Bio sam zaljubljen u Lepu, pričala je takve prostakluke": Bregović šokirao priznanjem - ovo je krio 46 godina

"Bio sam zaljubljen u Lepu, pričala je takve prostakluke": Bregović šokirao priznanjem - ovo je krio 46 godina

Telegraf pre 3 sata
Legendarni muzičar Goran Bregović (76) iznenadio je domaću javnost otkrićem da je tokom mlađih dana bio zaljubljen u Lepu Lukić (86), čijom je pojavom bio potpuno impresioniran. Susret dva potpuno različita muzička sveta dogodio se tokom zajedničkih… »
"Bio sam zaljubljen u nju, pričala je neverovatne prostakluke": Goran Bregović otkrio koja pevačica ga je svojevremeno opčinila…

"Bio sam zaljubljen u nju, pričala je neverovatne prostakluke": Goran Bregović otkrio koja pevačica ga je svojevremeno opčinila…

Nova pre 4 sati
Muzičar Goran Bregović je već decenijama u skladnom braku sa suprugom Dženanom, a svojevremeno je otkrio koja koleginica mu je bila vrlo simpatična. Goran Bregović je priznao da je bio zaljubljen u pevačicu Lepu Lukić kada je bio mlađi. „Ja sam bio… »

Vesti dana »