Povezane vesti
Zukić vratio kući: „Kada sam dobio poziv, zaigralo mi je srce!“
Hot sport pre 9 sati
Povratak Dejana Zukića u Vojvodinu jedna je od najlepših fudbalskih priča ovog leta. Momak koji je ponikao na „Karađorđu“, a potom izgradio uspešnu inostranu karijeru, sada se vraća kući. I to u najboljim godinama karijere – 25. Cela priča bila je gotovo… »
Zukić se vratio kući: „Kada sam dobio poziv, zaigralo mi je srce!“
Hot sport pre 9 sati
Povratak Dejana Zukića u Vojvodinu jedna je od najlepših fudbalskih priča ovog leta. Momak koji je ponikao na „Karađorđu“, a potom izgradio uspešnu inostranu karijeru, sada se vraća kući. I to u najboljim godinama karijere – 25. Cela priča bila je gotovo… »
Najveće Vošino pojačanje: "Zaigralo mi je srce kada je stigao poziv"
B92 pre 9 sati
Dejan Zukić se i zvanično vratio u Vojvodinu. Momak koji je ponikao na „Karađorđu", a potom izgradio uspešnu inostranu karijeru, sada se vraća kući. I to u najboljim godinama karijere – 25. "Iskreno, kada sam prvi put dobio poziv, zaigralo mi je srce. To… »
Zašto se Dejan Zukić s 25 godina vratio u Vojvodinu? Jedan poziv je presudio pre dva meseca
Mondo pre 10 sati
FK Vojvodina uspela je da vrati Dejana Zukića i učini ga svojim najskupljim pojačanjem u istoriji. Zukić je plaćen čak 2,5 miliona evra Volfsbergeru i ponovo će obući "desetku" crveno-belih, a predsednik kluba Dragoljub Zbiljić već ga je prozvao modernim… »
Zukić: Srce mi je zaigralo kada me je pozvao predsednik Zbiljić
Sport klub pre 11 sati
Povratak Dejana Zukića u Vojvodinu jedna je od najlepših fudbalskih priča ovog leta. Dete kluba sa „Karađorđa“, momak koji je nakon afirmacije u Novom Sadu izgradio uspešnu karijeru u inostranstvu, ponovo je obukao crveno-beli dres i vratio se među… »
Dejan Zukić o povratku u Vošu: Srce mi je zaigralo kad me je predsednik Zbiljić pozvao! Nebo nam je granica
Dnevnik pre 11 sati
Vesti dana »
"Oslušni nešto Srbijo, bilo šta": Studenti u blokadi FDU objavili novi spot nakon skandalozne emisije na RTS-u o "zvučnom topu"
Nova pre 1 satjoš 57 povezanih
Policija pretresala stan vojnog analitičara Aleksandra Radića zbog slučaja 'zvučni top', saopštilo tužilaštvo
Slobodna Evropa pre 24 satajoš 52 povezane
Zlatan se posuo pepelom zbog Mesija: "Ja da ga komentarišem? Pa, dao sam nula golova"
Mondo pre 46 minutajoš 61 povezana
Veće akcize na derivate: Cene se smiruju, Vlada Srbije ih uvećala za oko 12,5 odsto
Dnevnik pre 7 satijoš 25 povezanih