Povezane vesti
"Radoš Bajić mi je pomogao kad sam bila bolesna": Naša poznata glumica prekinula tišinu i otkrila pravu istinu
Mondo 22.06.2026
Ljiljana Stjepanović osvojila je srca publike kao Radojka, supruga Radašina u kultnoj seriji Radoša Bajića. Govoreći o saradnji na ovom velikom projektu, glumica je priznala da joj je Bajić ne samo pružio sjajnu poslovnu priliku, već joj je i privatno… »
"Radoš Bajić mi je pomogao kada sam bila jako bolesna"
Nova 22.06.2026
Poznata glumica jednu od svojih najpoznatijih uloga ostvarila je u seriji "Selo gori, a baba se češlja", gde je tumačila partnerku Radoša Bajića. Ljiljana Stjepanović igrala je u svim nastavcima kultne domaće serije, a publika je odmah zavolela njen lik… »
"Radoš Bajić mi je pomogao kad sam bila jako bolesna, kad sam umirala", potresna ispovest glumice Ljiljane Stjepanović o…
Kurir 22.06.2026
Glumačka legenda Ljiljana Stjepanović prošle godine u iskrenom razgovoru, otvorila je dušu o svom zdravstvenom stanju, prebrzom tempu života koji ju je koštao zdravlja, suzama radosnicama zbog unuke, ali i o tome ko joj je jedini pružio ruku spasa u… »
Vesti dana »
Danas pretežno sunčano, vetrovito i prijatnije vreme, najviše do 32 stepena
RTV pre 3 satajoš 20 povezanih
Kad i gde možete da gledate meč odbojkašica Srbije za treće mesto na Evropskom prvenstvu?
Danas pre 11 satijoš 7 povezanih
Posle sastanka s Putinom, Ukrajina sledeća stanica Trampovih mirovnih izaslanika
BBC News pre 1 satjoš 26 povezanih
Autobus sa učenicima sleteo u provaliju duboku 30 metara, najmanje 21 osoba poginula: Tragedija na Zelenortskim Ostrvima
Nova pre 23 minutajoš 17 povezanih