Povezane vesti
Menadžer sam na dan Srpske asocijacije menadžera od 22. do 25. juna u Beogradu
Mondo pre 1 sat
Jedinstvenu priliku da uče od iskusnih poslovnih lidera, upoznaju realno poslovno okruženje i iz prve ruke vide kako izgleda donošenje odluka u kompanijama, od 22. do 25. juna, imaće 20 najperspektivnijih srednjoškolaca iz Srbije, izabranih za program… »
Mladi lideri uče od najboljih menadžera u Srbiji
Politika pre 6 sati
Prilika za učenike koji su pokazali preduzetnički duh, timski rad i spremnost da ideje razvijaju u realnom tržišnom kontekstu. Jedinstvenu priliku da uče od iskusnih poslovnih lidera, upoznaju realno poslovno okruženje i iz prve ruke vide kako izgleda… »
Menadžer sam na dan Srpske asocijacije menadžera od 22. do 25. juna u Beogradu
Nedeljnik pre 7 sati
Jedinstvenu priliku da uče od iskusnih poslovnih lidera, upoznaju realno poslovno okruženje i iz prve ruke vide kako izgleda donošenje odluka u kompanijama, od 22. do 25. juna, imaće 20 najperspektivnijih srednjoškolaca iz Srbije, izabranih za program… »
Menadžer SAM na dan: Mladi lideri uče od najboljih menadžera u Srbiji
Kurir pre 7 sati
Vesti dana »
ANEM: Nedopustivo zastrašivanje novinara i analitičara u istrazi ‘zvučnog topa’
Radio sto plus pre 7 minutajoš 56 povezanih
VJT: Pretres stanova Radića zbog zvučnog topa, postupanje prema uredniku Bete nema veze s tim
Beta pre 13 minutajoš 25 povezanih
Argentina pobedila Austriju na Svetskom prvenstvu, dva gola Mesija
Radio sto plus pre 7 minutajoš 33 povezane