Povezane vesti
Menadžer sam na dan Srpske asocijacije menadžera od 22. do 25. juna u Beogradu
Mondo 22.06.2026
Jedinstvenu priliku da uče od iskusnih poslovnih lidera, upoznaju realno poslovno okruženje i iz prve ruke vide kako izgleda donošenje odluka u kompanijama, od 22. do 25. juna, imaće 20 najperspektivnijih srednjoškolaca iz Srbije, izabranih za program… »
Mladi lideri uče od najboljih menadžera u Srbiji
Politika 22.06.2026
Prilika za učenike koji su pokazali preduzetnički duh, timski rad i spremnost da ideje razvijaju u realnom tržišnom kontekstu. Jedinstvenu priliku da uče od iskusnih poslovnih lidera, upoznaju realno poslovno okruženje i iz prve ruke vide kako izgleda… »
Menadžer sam na dan Srpske asocijacije menadžera od 22. do 25. juna u Beogradu
Nedeljnik 22.06.2026
Jedinstvenu priliku da uče od iskusnih poslovnih lidera, upoznaju realno poslovno okruženje i iz prve ruke vide kako izgleda donošenje odluka u kompanijama, od 22. do 25. juna, imaće 20 najperspektivnijih srednjoškolaca iz Srbije, izabranih za program… »
Menadžer SAM na dan: Mladi lideri uče od najboljih menadžera u Srbiji
Kurir 22.06.2026
Vesti dana »
Temperatura pada za 10 stepeni: Posle vikedna mnogo hladnije - evo kolike će biti temperature
Nova pre 1 satjoš 17 povezanih
RIK utvrdio zbirnu izbornu listu, još jednom će pokušati da kontaktira MSP zbog glasanja dijaspore
Šabačke novosti pre 50 minutajoš 10 povezanih
Gradonačelnik Kijeva poziva na delimičnu evakuaciju, koji je Putinov plan
BBC News pre 1 satjoš 8 povezanih
Zelenski: Evropski partneri pridružuju se pregovorima sa američkim izaslanicima u Majamiju
N1 Info pre 1 satjoš 7 povezanih
U Oslu danas saopštavanje imena dobitnika Nobelove nagrade za mir
Radio sto plus pre 2 satajoš 8 povezanih