Povezane vesti
"Znala sam da je gotovo, vrištala: Sam!" Potresna ispovest Đošine ćerke o danu kada je oca pronašla mrtvog: "Pokušala sam…
Blic pre 5 sati
Iza sebe je ostavio suprugu Jelenu i dve ćerke, Olgu i Nataliju, od kojih je Natalija danas medicinska sestra na VMA. Natalija Mitić je bila prva koja je pronašla oca u trenutku njegove smrti i pokušala da mu pomogne, što je opisala u emotivnoj izjavi za… »
"Znala sam da je gotovo, vrištala sam," Đošina ćerka zatekla mrtvog oca: "Pokušavala sam da ga reanimiram..."
Kurir pre 4 sati
Bogoljub Mitić Đoša, omiljeni srpski glumac, komičar i TV voditelj, poznat po svom šarmu i vedrom duhu, umro je na današnji dan 2017. godine od posledica srčanog udara u svojoj 50. godini. Iza sebe je ostavio suprugu Jelenu i dve ćerke, Olgu i Nataliju… »
"Vrištala sam, pokušala sam da ga reanimiram" Potresna ispovest Đošine ćerke o danu kada je zatekla oca mrtvog
Telegraf pre 4 sati
Čuveni glumac i komičar, Bogoljub Mitić Đoša, koji je ostavio značajan trag u srpskom humorističkom programu, umro je na današnji dan 2017. godine u 49. godini života, od posledica srčanog udara. Iza sebe je ostavio suprugu Jelenu i dve ćerke, Olgu i… »
Nakon Đošine smrti saznalo se šta je radio tokom bombardovanja: "On je to radio sam, u dogovoru sa vojnim komandama"
Mondo pre 13 sati
Legendarni glumac Bogoljub Mitić, poznatiji pod nadimkom Đoša, napustio nas je 2017. godine, a neke od njegovih šaljivih replika i danas se rado koriste u svakodnevnom govoru. Bogoljub Mitić se rodio se 1968. godine, a napustio nas je na današnji dan… »
Vesti dana »
ANEM: Nedopustivo zastrašivanje novinara i njihovih sagovornika tokom istrage u slučaju zvučni top
Nova pre 12 minutajoš 24 povezane
U Novom Sadu skup podrške Dinku Gruhonjiću nakon demoliranja automobila njegovog sina
N1 Info pre 16 minutajoš 38 povezanih