Povezane vesti
Dragana Mirković otvorila dušu o „Južnom vetru“: „SINAN SAKIĆ JE BIO MOJ VELIKI PRIJATELJ To je bilo za mene izuzetno emotivno“…
Svet & Skandal pre 1 sat
Dragana Mirković progovorila je o pokojnom prijatelju Sinanu Sakiću, te o prestojećem festivalu posvećenom „Južnom vetru“. Dragana se naročito obradovala tome što će Sinanov sin pevati njegove pesme. Za Draganu ovo je bio poziv koji se ne odbija. –… »
"Sinan mi je bio prijatelj": Dragana Mirković otvorila dušu o pokojnom pevaču
Telegraf pre 46 minuta
Bliži se veliki koncert "Južnog vetra" na Tašmajdanu, a tim povodom se Dragana Mirković oglasila, prisetivši se pokojnog Sinana Sakića, te je izrazila i sreću što će Sinanov sin zapevati njegove pesme na pomenutom spektaklu. Za Draganu Mirković ovo je… »
"Sinan mi je bio veliki prijatelj", Dragana Mirković otvorila dušu u Instagram lajvu! Otkrila detalje koncerta Južnog vetra…
Kurir pre 2 sata
Uoči večerašnjeg lajva povodom festivala "Južnog vetra", urednik i novinar Goran Jovanović razgovarao je sa našom velikom zvezdom Draganom Mirković. Isprva, ona je priznala da joj je ovo prvo uključenje uživo na instagramu i svojom simpatičnom izjavom… »
Počeo ekskluzivni lajv sa zvezdama Južnog vetra: Domaćin uključenja najavio veliko iznenađenje, podelio svoje sećanje o Sinanu…
Kurir pre 2 sata
Tačno u 20 časova, otpočeo je događaj kakav domaća muzička scena do sada nije imala priliku da vidi. U susret spektakularnim koncertima „ Južni vetar festival“, zakazanim za 26. i 27. jun na Tašmajdanu, održava se veliki i ekskluzivni Instagram live… »
"Imam veliku tremu" Zvezda Južnog vetra o predstojećem koncertu, prisetila se početaka: Imala sam samo 13 godina...
Kurir pre 2 sata
Nakon što je naša zvezda Dragana Mirković učestvovala u ekskluzivnom Instagram lajvu, uključio se i Goran Čomor, inače jedan od organizatora festivala "Južni vetar" planiranog za 26. i 27. jun. - Mnogo sam naučio od tebe. U moje vreme se drugačije radilo… »
Veliki intervju zvezda Južnog vetra: Otkrili kako se osećaju pred festival: Neki imaju tremu! Ova pevačica stiže iz Amerike, a…
Kurir pre 2 sata
Velike zvezde "Južnog vetra" bile su gosti u lajvu poznatog novinara i urednika Gorana Jovanovića. On je ovom prilikom razgovarao sa Draganom Mirković, Miletom Kitićem, Kemalom Malovčićem, ali i sa jednim od organizatora festivala, Goranom Čomorem. Sve… »
"Sinan sakić je bio moj veliki prijatelj": Dragana Mirković otvorila dušu o "Južnom vetru": "To je bilo za mene izuuetno…
Blic pre 2 sata
Dragana je odmah prihvatila poziv organizatora festivala, bez ikakvih uslova. Ona ističe veliku emotivnu povezanost sa periodom provedenim u 'Južnom vetru' i sa publikom. Dragana Mirković progovorila je o pokojnom prijatelju Sinanu Sakiću, te o… »
"Sinan mi je promenio život" Reči Mileta Kitića tope dušu pred koncert "Južnog vetra": Da nije bilo njega, ja možda ne bih…
Kurir pre 2 sata
U ekskluzivnom Instagram lajvu, novinar i urednik Goran Jovanović razgovarao je sa zvezdama " Južnog vetra". Najpre se ukljućio Mile Kitić koji je progovorio o Marti i njenom dugogodišnjem odsustvu sa scene. Naime, to će se promeniti uskoro, kada… »
Na jednom mestu svi: Ovakav je će biti lajv na Instagramu, gde će se naći Dragana, Kemal, Mile i Suzana (foto)
Večernje novosti pre 7 sati
INSTAGRAM lajv biće posvećen istorijskom okupljanju zvezda kultnog "Južnog vetra" nakon gotovo četiri decenije. Foto: A. Milinković Tokom večerašnjeg uključenja, publika će imati priliku da na jednom mestu vidi i čuje umetnike čije su pesme obeležile… »
Otkrivamo kako će izgledati Instagram lajv sa zvezdama Južnog vetra! Večeras uključenje, na jednom mestu umetnici čije su…
Kurir pre 10 sati
Večeras od 20 časova publiku u Srbiji, regionu i širom sveta očekuje događaj kakav domaća muzička scena do sada nije imala priliku da vidi. U susret spektakularnim koncertima „Južni vetar festival“, koji će biti održani 26. i 27. juna na Tašmajdanu… »
Vesti dana »
Policija pretresala stan vojnog analitičara Aleksandra Radića zbog slučaja 'zvučni top', saopštilo tužilaštvo
Slobodna Evropa pre 24 satajoš 52 povezane
CINS: Milionski poslovi za EXPO firmama osuđenika za ubistvo Arkana, vođa Zemunskog klana i ljudima bliskim vrhu vlasti
Nova ekonomija pre 24 satajoš 11 povezanih
Veće akcize na derivate: Cene se smiruju, Vlada Srbije ih uvećala za oko 12,5 odsto
Dnevnik pre 7 satijoš 25 povezanih