Povezane vesti

Dragana Mirković otvorila dušu o „Južnom vetru“: „SINAN SAKIĆ JE BIO MOJ VELIKI PRIJATELJ To je bilo za mene izuzetno emotivno“…

Dragana Mirković otvorila dušu o „Južnom vetru“: „SINAN SAKIĆ JE BIO MOJ VELIKI PRIJATELJ To je bilo za mene izuzetno emotivno“…

Svet & Skandal pre 1 sat
Dragana Mirković progovorila je o pokojnom prijatelju Sinanu Sakiću, te o prestojećem festivalu posvećenom „Južnom vetru“. Dragana se naročito obradovala tome što će Sinanov sin pevati njegove pesme. Za Draganu ovo je bio poziv koji se ne odbija. –… »
"Sinan mi je bio prijatelj": Dragana Mirković otvorila dušu o pokojnom pevaču

"Sinan mi je bio prijatelj": Dragana Mirković otvorila dušu o pokojnom pevaču

Telegraf pre 46 minuta
Bliži se veliki koncert "Južnog vetra" na Tašmajdanu, a tim povodom se Dragana Mirković oglasila, prisetivši se pokojnog Sinana Sakića, te je izrazila i sreću što će Sinanov sin zapevati njegove pesme na pomenutom spektaklu. Za Draganu Mirković ovo je… »
"Sinan mi je bio veliki prijatelj", Dragana Mirković otvorila dušu u Instagram lajvu! Otkrila detalje koncerta Južnog vetra…

"Sinan mi je bio veliki prijatelj", Dragana Mirković otvorila dušu u Instagram lajvu! Otkrila detalje koncerta Južnog vetra…

Kurir pre 2 sata
Uoči večerašnjeg lajva povodom festivala "Južnog vetra", urednik i novinar Goran Jovanović razgovarao je sa našom velikom zvezdom Draganom Mirković. Isprva, ona je priznala da joj je ovo prvo uključenje uživo na instagramu i svojom simpatičnom izjavom… »
Počeo ekskluzivni lajv sa zvezdama Južnog vetra: Domaćin uključenja najavio veliko iznenađenje, podelio svoje sećanje o Sinanu…

Počeo ekskluzivni lajv sa zvezdama Južnog vetra: Domaćin uključenja najavio veliko iznenađenje, podelio svoje sećanje o Sinanu…

Kurir pre 2 sata
Tačno u 20 časova, otpočeo je događaj kakav domaća muzička scena do sada nije imala priliku da vidi. U susret spektakularnim koncertima „ Južni vetar festival“, zakazanim za 26. i 27. jun na Tašmajdanu, održava se veliki i ekskluzivni Instagram live… »
"Imam veliku tremu" Zvezda Južnog vetra o predstojećem koncertu, prisetila se početaka: Imala sam samo 13 godina...

"Imam veliku tremu" Zvezda Južnog vetra o predstojećem koncertu, prisetila se početaka: Imala sam samo 13 godina...

Kurir pre 2 sata
Nakon što je naša zvezda Dragana Mirković učestvovala u ekskluzivnom Instagram lajvu, uključio se i Goran Čomor, inače jedan od organizatora festivala "Južni vetar" planiranog za 26. i 27. jun. - Mnogo sam naučio od tebe. U moje vreme se drugačije radilo… »
Veliki intervju zvezda Južnog vetra: Otkrili kako se osećaju pred festival: Neki imaju tremu! Ova pevačica stiže iz Amerike, a…

Veliki intervju zvezda Južnog vetra: Otkrili kako se osećaju pred festival: Neki imaju tremu! Ova pevačica stiže iz Amerike, a…

Kurir pre 2 sata
Velike zvezde "Južnog vetra" bile su gosti u lajvu poznatog novinara i urednika Gorana Jovanovića. On je ovom prilikom razgovarao sa Draganom Mirković, Miletom Kitićem, Kemalom Malovčićem, ali i sa jednim od organizatora festivala, Goranom Čomorem. Sve… »
"Sinan sakić je bio moj veliki prijatelj": Dragana Mirković otvorila dušu o "Južnom vetru": "To je bilo za mene izuuetno…

"Sinan sakić je bio moj veliki prijatelj": Dragana Mirković otvorila dušu o "Južnom vetru": "To je bilo za mene izuuetno…

Blic pre 2 sata
Dragana je odmah prihvatila poziv organizatora festivala, bez ikakvih uslova. Ona ističe veliku emotivnu povezanost sa periodom provedenim u 'Južnom vetru' i sa publikom. Dragana Mirković progovorila je o pokojnom prijatelju Sinanu Sakiću, te o… »
"Sinan mi je promenio život" Reči Mileta Kitića tope dušu pred koncert "Južnog vetra": Da nije bilo njega, ja možda ne bih…

"Sinan mi je promenio život" Reči Mileta Kitića tope dušu pred koncert "Južnog vetra": Da nije bilo njega, ja možda ne bih…

Kurir pre 2 sata
U ekskluzivnom Instagram lajvu, novinar i urednik Goran Jovanović razgovarao je sa zvezdama " Južnog vetra". Najpre se ukljućio Mile Kitić koji je progovorio o Marti i njenom dugogodišnjem odsustvu sa scene. Naime, to će se promeniti uskoro, kada… »
Na jednom mestu svi: Ovakav je će biti lajv na Instagramu, gde će se naći Dragana, Kemal, Mile i Suzana (foto)

Na jednom mestu svi: Ovakav je će biti lajv na Instagramu, gde će se naći Dragana, Kemal, Mile i Suzana (foto)

Večernje novosti pre 7 sati
INSTAGRAM lajv biće posvećen istorijskom okupljanju zvezda kultnog "Južnog vetra" nakon gotovo četiri decenije. Foto: A. Milinković Tokom večerašnjeg uključenja, publika će imati priliku da na jednom mestu vidi i čuje umetnike čije su pesme obeležile… »
Otkrivamo kako će izgledati Instagram lajv sa zvezdama Južnog vetra! Večeras uključenje, na jednom mestu umetnici čije su…

Otkrivamo kako će izgledati Instagram lajv sa zvezdama Južnog vetra! Večeras uključenje, na jednom mestu umetnici čije su…

Kurir pre 10 sati
Večeras od 20 časova publiku u Srbiji, regionu i širom sveta očekuje događaj kakav domaća muzička scena do sada nije imala priliku da vidi. U susret spektakularnim koncertima „Južni vetar festival“, koji će biti održani 26. i 27. juna na Tašmajdanu… »

Vesti dana »