Povezane vesti
Maja Berović izvadila silikone Pevačica vratila prirodan izgled usana: "Imala sam problem, skupila sam hrabrosti" (video)
Blic 22.06.2026
Maja Berović otkako se pojavila na muzičkoj sceni dosta je promenila fizički izgled, a sada da je izvadila silikon iz usana i vratila im prirodniji izgled. Ona je govorila i o karijeri, ali i sinu i njegovom odrastanju. Maja Berović je otkrila i da li… »
Maja Berović izvadila silikone! Evo zašto je donela tu odluku: "Imala sam problem, skupila sam hrabrosti..."
Kurir 22.06.2026
Maja Berović otkako se pojavila na muzičkoj scen i dosta je promenila fizički izgled, a sada da je izvadila silikon iz usana i vratila im prirodniji izgled. Ona je govorila i o karijeri, ali i sinu i njegovom odrastanju. Maja Berović je otkrila i da li… »
Vesti dana »
Novak Đoković povraća po terenu, US Open ne pamti ovakav izraz lica supruge Jelene
Telegraf pre 55 minutajoš 15 povezanih
Vučić danas sa delgacijama učesnika sastanka povodom godišnjice nesvrstanih
RTV pre 1 satjoš 1 povezana
Kecmanović izgubio od Šapovalova: Miomir zaustavljen u prvom kolu Ju Es opena
Kurir pre 4 satijoš 8 povezanih
U Skupštini danas glasanje o 59 tačaka dnevnog reda, među kojima je i predlog rebalansa budžeta
RTS pre 10 minutajoš 1 povezana
Poslednjeg dana avgusta temperatura ide do 37 stepeni: Uveče stiže preokret, ovi krajevi prvi na udaru
Mondo pre 30 minutajoš 3 povezane