Povezane vesti
Maja Berović izvadila silikone Pevačica vratila prirodan izgled usana: "Imala sam problem, skupila sam hrabrosti" (video)
Blic pre 20 dana
Maja Berović otkako se pojavila na muzičkoj sceni dosta je promenila fizički izgled, a sada da je izvadila silikon iz usana i vratila im prirodniji izgled. Ona je govorila i o karijeri, ali i sinu i njegovom odrastanju. Maja Berović je otkrila i da li… »
Maja Berović izvadila silikone! Evo zašto je donela tu odluku: "Imala sam problem, skupila sam hrabrosti..."
Kurir pre 20 dana
Maja Berović otkako se pojavila na muzičkoj scen i dosta je promenila fizički izgled, a sada da je izvadila silikon iz usana i vratila im prirodniji izgled. Ona je govorila i o karijeri, ali i sinu i njegovom odrastanju. Maja Berović je otkrila i da li… »
Vesti dana »
Vremenska prognoza za ponedeljak, 13. jul: Danas promenljivo oblačno
Serbian News Media pre 1 satjoš 23 povezane
Vozači, stižu dobre vesti: Država ponovo smanjila akcize na gorivo - evo šta to znači za cenu na pumpama
Telegraf pre 1 satjoš 21 povezana
Šabić: Vlast bi jedva dočekala da nas optuži da sabotiramo konstituisanje REM-a
Beta pre 1 satjoš 11 povezanih
Dečak povređen u nesreći u Crnoj Gori ima teške povrede glave i grudnog koša, ostali pacijenti stabilno
Radio 021 pre 12 minutajoš 35 povezanih
Talasi američkih napada na Talas, Teheran uzvraća bombardovanjem emeričkih baza u okolnim zemljama
Beta pre 1 satjoš 13 povezanih