Povezane vesti

Naš pevač na jahti sa pet žena, a od trudne supruge ni traga ni glasa: "Oprosti mi!"

Naš pevač na jahti sa pet žena, a od trudne supruge ni traga ni glasa: "Oprosti mi!"

Telegraf pre 3 sata
Pevačica Tamara Selimović (26) i njen suprug i kolega Emir Habibović (41) očekuju treće dete. Poznati muzički par, koji već ima dve ćerke, ovoga puta sa radošću očekuje dolazak sina. Emir je vest o prinovi ranije podelio i na društvenim mrežama, ali je… »
Šok! Naš pevač sa pet žena na jahti Od 15 godina mlađe, trudne supruge ni traga ni glasa: "Oprosti mi"

Šok! Naš pevač sa pet žena na jahti Od 15 godina mlađe, trudne supruge ni traga ni glasa: "Oprosti mi"

Blic pre 5 sati
Poznati par već ima dve ćerke i s radošću očekuju proširenje porodice. Emir je prošao kroz operaciju želuca i izgubio skoro 40 kilograma, što je pozitivno uticalo na njegovo zdravlje i karijeru. Pevačica Tamara Selimović (26) i njen 15 godina stariji… »
"Ženo, oprosti mi": Pevač pozirao sa pet žena na jahti, pa se obratio 15 godina mlađoj trudnoj supruzi

"Ženo, oprosti mi": Pevač pozirao sa pet žena na jahti, pa se obratio 15 godina mlađoj trudnoj supruzi

Mondo pre 4 sati
Pevačica Tamara Selimović (26) i njen 15 godina stariji suprug i kolega Emir Habibović (41) uskoro će dobiti treće dete, a nakon dve ćerke, u njihovu porodicu stiže dečak. Ipak, pevač se sada oglasio na društvenim mrežama i privukao veliku pažnju objavom… »

Vesti dana »