Povezane vesti
Naš pevač na jahti sa pet žena, a od trudne supruge ni traga ni glasa: "Oprosti mi!"
Telegraf 22.06.2026
Pevačica Tamara Selimović (26) i njen suprug i kolega Emir Habibović (41) očekuju treće dete. Poznati muzički par, koji već ima dve ćerke, ovoga puta sa radošću očekuje dolazak sina. Emir je vest o prinovi ranije podelio i na društvenim mrežama, ali je… »
Šok! Naš pevač sa pet žena na jahti Od 15 godina mlađe, trudne supruge ni traga ni glasa: "Oprosti mi"
Blic 22.06.2026
Poznati par već ima dve ćerke i s radošću očekuju proširenje porodice. Emir je prošao kroz operaciju želuca i izgubio skoro 40 kilograma, što je pozitivno uticalo na njegovo zdravlje i karijeru. Pevačica Tamara Selimović (26) i njen 15 godina stariji… »
"Ženo, oprosti mi": Pevač pozirao sa pet žena na jahti, pa se obratio 15 godina mlađoj trudnoj supruzi
Mondo 22.06.2026
Pevačica Tamara Selimović (26) i njen 15 godina stariji suprug i kolega Emir Habibović (41) uskoro će dobiti treće dete, a nakon dve ćerke, u njihovu porodicu stiže dečak. Ipak, pevač se sada oglasio na društvenim mrežama i privukao veliku pažnju objavom… »
Vesti dana »
(Video) Ovakav horor Francuska ne pamti, gore nebo i zemlja! Jezivi prizori iz evakuisanog grada, ljudi u strahu beže iz domova zbog vatrene oluje
Kurir pre 13 minutajoš 41 povezana
(Foto, video) "Za 2 do 4 meseca imaćemo odlučujuće izbore" Vučić u Drežniku: "Služio sam vam verno, mnoge noći nisam spavao"
Blic pre 3 satajoš 15 povezanih
Potparol Kremlja Dmitrij Peskov: Zamrzavanje sukoba u Ukrajini trenutno nije moguće
Insajder pre 1 satjoš 17 povezanih
Hamilton kažnjen pomeranjem za tri mesta zbog ometanja na stazi
Radio sto plus pre 3 satajoš 24 povezane
U NEDELJU SUNČANO I TOPLIJE, POPODNE MOGUĆA KRATKOTRAJNA KIŠA
RTV Novi Pazar pre 9 satijoš 29 povezanih