Povezane vesti

(Video) "doktorka je rekla sat vremena je odlučujuće da li će preživeti": Usred rođendana Zorana Šulc je doživela moždani…

(Video) "doktorka je rekla sat vremena je odlučujuće da li će preživeti": Usred rođendana Zorana Šulc je doživela moždani…

Blic pre 1 dan
Zorana otkriva da je moždani udar doživela bez ikakvih prethodnih simptoma, usred proslave, a ključnu ulogu u njenom spasavanju imala je brza reakcija. Spisateljica detaljno opisuje dane provedene na intenzivnoj nezi, paralizu leve strane tela, kao i… »
(Video) "Volela sam i mog muža, volela sam i ovog drugog" Zorana Šulc je posle sedam dana veze pristala na brak, a sada…

(Video) "Volela sam i mog muža, volela sam i ovog drugog" Zorana Šulc je posle sedam dana veze pristala na brak, a sada…

Blic pre 1 dan
Govori i o luksuznom životu tokom braka, ali i o suprugovom neverstvu, skupocenim poklonima i očevim rečima: "Ti si to kupovao da bi se tebi drugi divili". Zorana detaljno otkriva kako je tokom 10 godine braka vodila paralelnu vezu. Poznata spisateljica… »
(Video) "Krenuo je na mene, navalio, onda je krenuo i drugi" Zorana Šulc o traumama iz detinjstva, maminoj šamarčini i…

(Video) "Krenuo je na mene, navalio, onda je krenuo i drugi" Zorana Šulc o traumama iz detinjstva, maminoj šamarčini i…

Blic pre 1 dan
Zorana se priseća detinjstva obeleženog razvodom roditelja, nedostatkom pažnje i velikim kompleksima. Najdramatičniji deo njene ispovesti tiče se silovanja od strane najboljih drugova iz srednje škole, što je za nju bio prelomni trenutak posle kojeg je… »
(Video) Traumatično detinjstvo, zlostavljanje, brak, ljubavnik i moždani udar: Ispovest Zorane Šulc u emisiji "Na terapiji sa…

(Video) Traumatično detinjstvo, zlostavljanje, brak, ljubavnik i moždani udar: Ispovest Zorane Šulc u emisiji "Na terapiji sa…

Blic pre 1 dan
Traumatična iskustva, uključujući i silovanje u srednjoškolskim danima, naterala su je na bekstvo iz Srbije i početak novog života u Nemačkoj. U iskrenom razgovoru otkriva kako je deset godina vodila paralelan život, istovremeno voleći dva muškarca… »

Vesti dana »