Povezane vesti
„To sigurno spada među pet najvećih laži koje sam pročitao“: Marej prokomentarisao navode o svojoj zaradi dok je trenirao…
Danas pre 38 minuta
Saradnja između rekordera po broju osvojenih grend slem trofeja, Novaka Đokovića i Endija Mareja završila se pre više od godinu dana, ali je i dalje tema javnosti. Mnoge je iznenadilo kada je Endi Marej, koji se penzionisao na Olimpijskim igrama 2024… »
Marej od Đokovića uzimao 100.000 evra nedeljno?! Poznati novinar izneo šokantne tvrdnje, oglasio se i Britanac
Kurir pre 33 minuta
Francuski novinar Frederik Verdije je podelio javnosti informacije o saradnji čuvenog Britanca sa Novakom Đokovićem. Podsetimo, Marej je kratko bio trener Đokovića, a Verdije je naveo da je tokom te saradnje Britanac od Đokovića dobijao 100.000 evra… »
Burna reakcija Marija kad je "otkriveno" koliko je zarađivao kod Đokovića: Nije mogao da veruje svotom koju su objavili mediji…
Nova pre 57 minuta
Saradnja Novaka Đokovića i Endija Marija došla je šokantno, a podjednako šokantno se naprasno i završila. Ipak, ostalo je pitanje koliko novca je Britanac priihodovao u tom periodu. Mari je kratko bio trener srpskog asa, a Frederiko Verdi, francuski… »
Endi Mari demantovao priču o Đokoviću: "Sigurno top 5 laži koje sam ikada pročitao"
B92 pre 2 sata
Endi Mari oštro je demantovao tvrdnje da je tokom saradnje sa Novakom Đokovićem zarađivao 100.000 dolara nedeljno. Mari demantovao priču o Đokoviću: "Jedna od najvećih laži koje sam pročitao" Endi Mari oštro je demantovao tvrdnje da je tokom saradnje sa… »
"Sve je laž"! Bivši trener Novaka Đokovića rešio da kaže istinu!
Večernje novosti pre 2 sata
Bivši trener srpskog tenisera, proslavljeni Britanac Endi Marej morao je da odreaguje na navode oko njegovih primanja dok je radio sa Đokovićem. GERARD JULIEN / AFP / Profimedia Izjava francuskog novinara Frederika Verdija oko primanja Endija Mareja za… »
Francuski novinar izneo šokantne tvrdnje o plati koju je Mari imao kao Đokovićev trener, Britanac se oglasio
Telegraf pre 2 sata
Saradnja Novaka Đokovića i Endija Marija nije trajala dugo, završena je odavno, ali se ponovo podigla prašina oko jedne stvari - plate koju je Britanac imao kao trener najboljeg svih vremena. Mari je kratko bio trener srpskog tenisera, a izjava… »
Mari: Laž je da mi je Đoković plaćao 100.000 dolara nedeljno
Sport klub pre 3 sata
Jedna izjava francuskog novinara Frederika Verdijea toliko je iznervirala Endija Marija da nije mogao da odoli nego da je javno demantuje na Instagramu. Verdije je za portal „Mi volimo tenis“, povodom novog trenerskog angažmana Britanca koji već nekoliko… »
Vesti dana »
U Skupštini nastavljena sednica na kojoj se raspravlja o izmenama pravosudnih zakona
Beta pre 8 minutajoš 18 povezanih
(VIDEO) Nesvakidašnji način proslave pobede igrača i navijača Norveške na Mundijalu
Danas pre 13 minutajoš 23 povezane
Paklene vrućine parališu Evropu: Crveni alarmi, zatvorene škole i temperature preko 40 stepeni
Euronews pre 1 satjoš 14 povezanih