Povezane vesti
Izmene Zakona o PIO donose novine za osiguranike, penzionere, poljoprivrednike, vojna lica…
Moj Novi Sad 23.06.2026
Vlada Srbije pripremila je izmene i dopune Zakona o penzijskom i invalidskom osiguranju koje donose niz novina za osiguranike, penzionere, poljoprivrednike i profesionalna vojna lica. Deo odredbi se usklađuje sa pravilima Evropske unije i primenjivaće se… »
Država ponovo misli na najstarije: Na hiljade penzionera imaće pravo na novi obračun i veće čekove, mnogi će moći i ranije u…
Kurir 23.06.2026
Vlada Srbije pripremila je izmene i dopune Zakona o penzijskom i invalidskom osiguranju koje donose niz novina za osiguranike, penzionere, poljoprivrednike i profesionalna vojna lica. Deo odredbi se usklađuje sa pravilima Evropske unije i primenjivaće se… »
Prelomna odluka pala u vladi! Menja se zakon o penzijama. Kome sleduje više novca, a ko ide ranije u penziju?
Dnevnik 23.06.2026
Vesti dana »
Vremenska prognoza: Sunčano i toplo do 35 stepeni, od utorka osveženje sa pljuskovima
Naslovi.ai pre 1 satjoš 34 povezane
VIDEO Tužilac Vujičić na skupu podrške u Valjevu: "Napad na mene zbog predmeta koje vodim i medijskog progona kojem sam izložen"
Nova pre 47 minutajoš 39 povezanih
Život u Deliblatskoj peščari na požarištu: Torbe spakovane, creva i baloni spremni ako vatra ponovo dođe
N1 Info pre 17 minutajoš 21 povezana
Novi bilans zemljotresa u Indoneziji: Poginule 53 osobe, 135 povređenih i hiljade raseljenih
Beta pre 6 satijoš 28 povezanih
Vučić i Macut čestitali Barni osvajanje srebra na EP: Ovim uspehom obradovali ste celu zemlju
RTV pre 2 minutajoš 43 povezane