Povezane vesti
"Tu sam učio da hodam i plivam, a sad moram da plaćam ležaljku 50 €" Crnogorski glumac besan zbog paprenih cena u Budvi…
Kurir pre 5 sati
Crnogorski glumac Lazar Nikolić progovorio je o paprenim cenama u Budvi, ali i teškom periodu svog odrastanja. Prisećajući se svog detinjstva, Lazar je istakao da je Budva nekada imala potpuno drugačiji duh, sa prelepim prirodnim prostorima i javnim… »
"Tu sam učio da hodam i plivam, sad plaćam ležaljku 50€": Crnogorski glumac izbesneo zbog cena u Budvi
Mondo pre 6 sati
Prisećajući se svog detinjstva, Lazar je istakao da je Budva nekada imala potpuno drugačiji duh, sa prelepim prirodnim prostorima i javnim plažama koje su bile dostupne apsolutno svima. Ipak, situacija se drastično promenila. - I onda nekako izgubiš svu… »
Crnogorski glumac besan zbog cena u Budvi: "Tu sam naučio da hodam i plivam, sad moram da plaćam ležaljku 50€"
Telegraf pre 8 sati
Crnogorski glumac, Lazar Nikolić, progovorio je o paprenim cenama u Budvi, ali i teškom periodu svog odrastanja. Prisećajući se svog detinjstva, Lazar je istakao da je Budva nekada imala potpuno drugačiji duh, sa prelepim prirodnim prostorima i javnim… »
Vesti dana »
Brnabićeva izrekla meru udaljenja sa sednice poslanicima NLS Parandiloviću i Milinkoviću
Nova pre 3 satajoš 27 povezanih
Paunović: Nema elemenata za istragu o navodnoj simulaciji upotrebe zvučnog topa
Danas pre 1 satjoš 12 povezanih
Trinaesti dan Mundijala - da li i baksuzan Hrvatskoj, Engleskoj i Portugaliji?
RTS pre 3 satajoš 32 povezane
"Nema elemenata krivičnog dela": Advokat objašnjava kako je proteklo saslušanje Aleksandra Radića
N1 Info pre 1 satjoš 23 povezane