Povezane vesti
"Tu sam učio da hodam i plivam, a sad moram da plaćam ležaljku 50 €" Crnogorski glumac besan zbog paprenih cena u Budvi…
Kurir 23.06.2026
Crnogorski glumac Lazar Nikolić progovorio je o paprenim cenama u Budvi, ali i teškom periodu svog odrastanja. Prisećajući se svog detinjstva, Lazar je istakao da je Budva nekada imala potpuno drugačiji duh, sa prelepim prirodnim prostorima i javnim… »
"Tu sam učio da hodam i plivam, sad plaćam ležaljku 50€": Crnogorski glumac izbesneo zbog cena u Budvi
Mondo 23.06.2026
Prisećajući se svog detinjstva, Lazar je istakao da je Budva nekada imala potpuno drugačiji duh, sa prelepim prirodnim prostorima i javnim plažama koje su bile dostupne apsolutno svima. Ipak, situacija se drastično promenila. - I onda nekako izgubiš svu… »
Crnogorski glumac besan zbog cena u Budvi: "Tu sam naučio da hodam i plivam, sad moram da plaćam ležaljku 50€"
Telegraf 23.06.2026
Crnogorski glumac, Lazar Nikolić, progovorio je o paprenim cenama u Budvi, ali i teškom periodu svog odrastanja. Prisećajući se svog detinjstva, Lazar je istakao da je Budva nekada imala potpuno drugačiji duh, sa prelepim prirodnim prostorima i javnim… »
Vesti dana »
Vremenska prognoza: Sunčano i toplo do 35 stepeni, od utorka osveženje sa pljuskovima
Naslovi.ai pre 44 minutajoš 29 povezanih
Opozicija o zapaljenom automobilu tužioca: Politika zastrašivanja, hitno saopštiti ime počinioca
Beta pre 1 satjoš 30 povezanih
Zemljotres u Indoneziji: 53 žrtve i proglašeno vanredno stanje
Naslovi.ai pre 52 minutajoš 28 povezanih
Protest ratara na putu Zrenjanin-Novi Sad, nezadovoljni otkupnom cenom suncokreta
RTV pre 2 satajoš 20 povezanih
MUP: U Deliblatskoj peščari došlo do pogoršanja situacije i rasplamsavanja požara
Radio 021 pre 9 minutajoš 14 povezanih