Povezane vesti
Ovo je najslušanija srpska pesma na YT ikada: Ide ka brojci od 200 miliona pregleda, nećete verovati ko peva
Mondo pre 29 dana
Mnogi bi prvo pomisliti da su pesme najvećih regionalnih zvezda među najslušanijim na Jujtubu, međutim malo ko zna da se među apsolutnim rekorderima nalazi duet Milice Todorović i MC Yanka – "Moje zlato". Ova pesma objavljena je još 2014. godine, a ni… »
Skoro 200 miliona pregleda: Ovo je najslušanija srpska pesma na Jutjubu, bila je himna naših vaterpolista
City magazine pre 28 dana
Kada se govori o najvećim domaćim hitovima na Jutjubu, mnogi će prvo pomisliti na pesme najvećih regionalnih zvezda, međutim malo ko zna da se među apsolutnim rekorderima nalazi duet Milice Todorović i MC Yanka – „Moje zlato“. Ova pesma objavljena je još… »
Ovo je najslušanija srpska pesma na Jutjubu ikada: Bliži se neverovatnoj brojci od 200 miliona pregleda, a nećete verovati o…
Blic pre 29 dana
'Moje zlato' je prvi srpski spot koji je prešao granicu od 100 miliona pregleda na ovoj platformi. Refren i ritam pesme brzo su postali popularni širom regiona i privukli publiku svih generacija. Kada se povede reč o najvećim domaćim hitovima i milionima… »
Srpska pesma koja je ušla u legendu! Broji skoro 200 miliona pregleda na Jutjubu i ne prestaje da ruši rekorde
Kurir pre 29 dana
Kada se povede reč o najvećim domaćim hitovima i milionima pregleda na Jutjubu, mnogi bi odmah pomislili na pesme trenutno najvećih regionalnih zvezda. Međutim, istina je potpuno drugačija – malo ko zna da se na samom vrhu, kao apsolutni rekorder, nalazi… »
Ovo je najslušanija srpska pesma na Jutjubu ikada: Duet koji se približava brojci od 200 miliona pregleda
Nova pre 29 dana
Kada se govori o najvećim domaćim hitovima na Jutjubu, mnogi će prvo pomisliti na pesme najvećih regionalnih zvezda, međutim malo ko zna da se među apsolutnim rekorderima nalazi duet Milice Todorović i MC Yanka – „Moje zlato“. Ova pesma objavljena je još… »
Vesti dana »
Sunce, pljuskovi i novo razvedravanje: Kakvo nas vreme očekuje narednih dana?
NIN pre 3 minutajoš 40 povezanih
Otežan uvoz naftnih derivata u Srbiju zbog niskog vodostaja Dunava
Naslovi.ai pre 1 satjoš 26 povezanih
"Iran je u velikoj nevolji" Rubio: Pretrpeo je ogromnu štetu na vojnoj infrastrukturi
Večernje novosti pre 18 minutajoš 23 povezane
Dečak povređen u nesreći u Crnoj Gori avionom Vlade Srbije prebačen u Klinički centar Niš
NIN pre 38 minutajoš 20 povezanih
Do kraja godine 600.000 do 800.000 objekata biće upisano u katastar, prioritet porodični stambeni objekti
Jugmedia pre 1 satjoš 22 povezane