Povezane vesti
Skoro 200 miliona pregleda: Ovo je najslušanija srpska pesma na Jutjubu, bila je himna naših vaterpolista
City magazine pre 1 sat
Kada se govori o najvećim domaćim hitovima na Jutjubu, mnogi će prvo pomisliti na pesme najvećih regionalnih zvezda, međutim malo ko zna da se među apsolutnim rekorderima nalazi duet Milice Todorović i MC Yanka – „Moje zlato“. Ova pesma objavljena je još… »
Ovo je najslušanija srpska pesma na Jutjubu ikada: Bliži se neverovatnoj brojci od 200 miliona pregleda, a nećete verovati o…
Blic pre 5 sati
'Moje zlato' je prvi srpski spot koji je prešao granicu od 100 miliona pregleda na ovoj platformi. Refren i ritam pesme brzo su postali popularni širom regiona i privukli publiku svih generacija. Kada se povede reč o najvećim domaćim hitovima i milionima… »
Srpska pesma koja je ušla u legendu! Broji skoro 200 miliona pregleda na Jutjubu i ne prestaje da ruši rekorde
Kurir pre 4 sati
Kada se povede reč o najvećim domaćim hitovima i milionima pregleda na Jutjubu, mnogi bi odmah pomislili na pesme trenutno najvećih regionalnih zvezda. Međutim, istina je potpuno drugačija – malo ko zna da se na samom vrhu, kao apsolutni rekorder, nalazi… »
Ovo je najslušanija srpska pesma na YT ikada: Ide ka brojci od 200 miliona pregleda, a nećete verovati ko peva
Mondo pre 6 sati
Mnogi bi prvo pomisliti da su pesme najvećih regionalnih zvezda među najslušanijim na Jujtubu, međutim malo ko zna da se među apsolutnim rekorderima nalazi duet Milice Todorović i MC Yanka – "Moje zlato". Ova pesma objavljena je još 2014. godine, a ni… »
Ovo je najslušanija srpska pesma na Jutjubu ikada: Duet koji se približava brojci od 200 miliona pregleda
Nova pre 8 sati
Kada se govori o najvećim domaćim hitovima na Jutjubu, mnogi će prvo pomisliti na pesme najvećih regionalnih zvezda, međutim malo ko zna da se među apsolutnim rekorderima nalazi duet Milice Todorović i MC Yanka – „Moje zlato“. Ova pesma objavljena je još… »
Vesti dana »
BLOG UŽIVO: Poslanici završili prepodnevni deo rasprave o izmenama seta pravosudnih zakona, nastavak u 15 časova
Insajder pre 1 satjoš 27 povezanih
Paunović: Nema elemenata za istragu o navodnoj simulaciji upotrebe zvučnog topa
Pravo u centar pre 2 satajoš 12 povezanih
Urednik Bete: Poziv u UKP predstavlja vid zastrašivanja medija i "pokrivanje“ slučajeva poput "Senjaka"
Nova pre 31 minutajoš 24 povezane
Haland gura Norvešku na SP, ali ističe: Francuska će nas pobediti i osvojiti Mundijal
Dnevnik pre 3 satajoš 33 povezane