Povezane vesti
Deceniju posle Bregzita, novi premijer će morati da donosi krupne odluke o Evropi
BBC News 23.06.2026
Deceniju posle Bregzita, EU je kohezivnija nego što su mnogi očekivali, ali se suočava sa sve većim pritiskom iznutra. Sa nostalgično ofarbanim konjićima zlatne grive, francuskom šansonom koja odjekuje dok se okreće u krug, Karusel de San Pjer, pored… »
Deceniju posle Bregzita, novi premijer će morati da donosi krupne odluke o Evropi
Radio 021 23.06.2026
Deceniju posle Bregzita, EU je kohezivnija nego što su mnogi očekivali, ali se suočava sa sve većim pritiskom iznutra. Dodaj 021.rs kao glavni izvor na Google-u. BBC Sa nostalgično ofarbanim konjićima zlatne grive, francuskom šansonom koja odjekuje dok… »
Južne vesti 23.06.2026
BBC Sa nostalgično ofarbanim konjićima zlatne grive, francuskom šansonom koja odjekuje dok se okreće u krug, Karusel de San Pjer, pored obožavane bazilike Sakre Ker, suvereni je favorit među turistima u Parizu. Ali nedavno, dok sam gledala kako se… »
NIN 23.06.2026
Sa nostalgično ofarbanim konjićima zlatne grive, francuskom šansonom koja odjekuje dok se okreće u krug, Karusel de San Pjer, pored obožavane bazilike Sakre Ker, suvereni je favorit među turistima u Parizu. Ali nedavno, dok sam gledala kako se vrteška… »
Danas 23.06.2026
Sa nostalgično ofarbanim konjićima zlatne grive, francuskom šansonom koja odjekuje dok se okreće u krug, Karusel de San Pjer, pored obožavane bazilike Sakre Ker, suvereni je favorit među turistima u Parizu. Ali nedavno, dok sam gledala kako se vrteška… »
Vesti dana »
Negativni rekord Dunava na ulazu u Srbiju, u Hrvatskoj strahuju od presušivanja dve reke
BBC News pre 21 minutajoš 44 povezane
Vrhunac toplotnog talasa u Srbiji sa temperaturama do 40 stepeni
Naslovi.ai pre 1 satjoš 29 povezanih
Ministarka energetike: Proizvodnja domaće rafinerije ključna za sigurnost snabdevanja naftnim derivatima
Nedeljnik pre 3 satajoš 25 povezanih
U Kninu centralna manifestacija povodom 31. godišnjice vojno-policijske operacije Oluja
Beta pre 1 satjoš 23 povezane