Povezane vesti
Deceniju posle Bregzita, novi premijer će morati da donosi krupne odluke o Evropi
BBC News pre 3 sata
Deceniju posle Bregzita, EU je kohezivnija nego što su mnogi očekivali, ali se suočava sa sve većim pritiskom iznutra. Sa nostalgično ofarbanim konjićima zlatne grive, francuskom šansonom koja odjekuje dok se okreće u krug, Karusel de San Pjer, pored… »
Deceniju posle Bregzita, novi premijer će morati da donosi krupne odluke o Evropi
Južne vesti pre 3 sata
BBC Sa nostalgično ofarbanim konjićima zlatne grive, francuskom šansonom koja odjekuje dok se okreće u krug, Karusel de San Pjer, pored obožavane bazilike Sakre Ker, suvereni je favorit među turistima u Parizu. Ali nedavno, dok sam gledala kako se… »
Danas pre 3 sata
Sa nostalgično ofarbanim konjićima zlatne grive, francuskom šansonom koja odjekuje dok se okreće u krug, Karusel de San Pjer, pored obožavane bazilike Sakre Ker, suvereni je favorit među turistima u Parizu. Ali nedavno, dok sam gledala kako se vrteška… »
Radio 021 pre 3 sata
Deceniju posle Bregzita, EU je kohezivnija nego što su mnogi očekivali, ali se suočava sa sve većim pritiskom iznutra. Dodaj 021.rs kao glavni izvor na Google-u. BBC Sa nostalgično ofarbanim konjićima zlatne grive, francuskom šansonom koja odjekuje dok… »
NIN pre 3 sata
Sa nostalgično ofarbanim konjićima zlatne grive, francuskom šansonom koja odjekuje dok se okreće u krug, Karusel de San Pjer, pored obožavane bazilike Sakre Ker, suvereni je favorit među turistima u Parizu. Ali nedavno, dok sam gledala kako se vrteška… »
Vesti dana »
Polemika u parlamentu o zvučnom topu i Venecijanskoj komisiji
Euronews pre 17 minutajoš 26 povezanih
Paunović: Nema elemenata za istragu o navodnoj simulaciji upotrebe zvučnog topa
Danas pre 37 minutajoš 12 povezanih
Nestabilno vreme danas širom Srbije, temperature do 28 stepeni
Glas Zaječara pre 3 satajoš 30 povezanih
Radić kaže da je pozvan u Vojnu policiju radi veštačenja računara oduzetih tokom pretresa
Cenzolovka pre 47 minutajoš 23 povezane