Povezane vesti
Kasperov otac je naš poznati političar, on sve objasnio: "Pričaju da sam sin pokojnog Slavka Ćuruvije"
Mondo pre 15 sati
Privatni život i prošlost Maneta Ćuruvije Kaspera ponovo su dospeli u centar pažnje, a isplivali su i novi detalji o njegovom poreklu i ranijem životu. Kako se navodi, Kasperov otac je Milan Ćuruvija, bivši predsednik opštine Alibunar i član… »
Ovaj poznati političar je otac Maneta Ćuruvije Kaspera: "Na njega sam jako ponosan!"
Telegraf pre 17 sati
Mane Ćuruvija, poznatiji kao Kasper, sve je češće tema javnosti otkako je otkriveno da je u vezi sa pevačicom Minom Kostić, koja se trenutno nalazi u psihijatrijskoj ustanovi. Njegov privatni život i prošlost ponovo su dospeli u centar pažnje, a… »
Kasperov otac je poznati političar: "Na njega sam jako ponosan!"
Blic pre 18 sati
Meštani Alibunara bili su iznenađeni njegovim pojavljivanjem na televiziji, jer su mislili da živi u inostranstvu. Njegova sestra je ostala u Alibunaru, gde vodi lokal brze hrane. Od kada je započeo ljubavnu vezu sa pevačicom Minom Kostić, koja se skoro… »
Vesti dana »
Ovo su prve reakcije Dalića i Modrića posle tesne pobede nad Panamom: zahvaljuju Bogu, kažu da je bilo teško
Telegraf pre 42 minutajoš 13 povezanih
Vozovi zaustavljeni širom Nemačke zbog problema sa komunikacionim sistemom
Beta pre 4 satijoš 4 povezane
Šok! Republikanci izdali Trampa: Senat Kongresa SAD izglasao rezoluciju kojom se traži okončanje rata protiv Irana
Kurir pre 4 satijoš 2 povezane