Povezane vesti
Tuhel iskreno: Nisam ljubitelj pauze za hidrataciju
Sport klub pre 1 sat
Selektor fudbalske reprezentacije Engleske Tomas Tuhel priznao je da nije ljubitelj pauza za hidrataciju koje se primenjuju na ovogodišnjem Svetskom prvenstvu. Ovo novo pravilo izluđuje i mnogo gledaoca, koji o tome polemišu na društvenim mrežama… »
Tuhel: Pauze za hidrataciju menjaju identitet fudbalske utakmice
RTS pre 2 sata
Selektor fudbalske reprezentacije Engleske Tomas Tuhel priznao je da nije ljubitelj kontroverznih pauza za hidrataciju tokom utakmica na Svetskom prvenstvu, preneo je Bi-Bi-Si (BBC). Međunarodna fudbalska federacija (FIFA) uvela je obavezne pauze za… »
„Pauze za hidrataciju na Mundijalu menjaju identitet i karakter ove prelepe igre, mnogo više nego što sam mislio“
Danas pre 2 sata
Uvođenje obaveznih pauza za hidrataciju na Mundijalu nailazi na većinsko neodobravanje fudbalske javnosti. Selektor fudbalske reprezentacije Engleske Tomas Tuhel, takođe je priznao da nije ljubitelj kontroverznih pauza za osveženje (hidrataciju) koje se… »
"Pauze menjaju identitet utakmice": Tuhelu se ne sviđa novotarija FIFA na Svetskom prvenstvu
Nova pre 2 sata
Selektor fudbalske reprezentacije Engleske Tomas Tuhel priznao je da nije ljubitelj kontroverznih pauza za osveženje (hidrataciju) koje se primenjuju na ovogodišnjem Svetskom prvenstvu. "Mislim da to prekida i menja identitet fudbalske utakmice mnogo… »
Tuhel priznao da nije ljubitelj pauza za hidrataciju
Radio sto plus pre 4 sati
“Mislim da to prekida i menja identitet fudbalske utakmice mnogo više nego što sam mislio. I ranije sam doživljavao pauze za osveženje kada je bilo jako, jako vruće i kada je to bilo potrebno, ali su one bile kraće”, rekao je Tuhel, preneo je danas… »
Vesti dana »
Brnabićeva izrekla meru udaljenja sa sednice poslanicima NLS Parandiloviću i Milinkoviću
Nova pre 2 satajoš 26 povezanih
Paunović: Nema elemenata za istragu o navodnoj simulaciji upotrebe zvučnog topa
Danas pre 50 minutajoš 12 povezanih
Trinaesti dan Mundijala - da li i baksuzan Hrvatskoj, Engleskoj i Portugaliji?
RTS pre 2 satajoš 31 povezana
Radić kaže da je pozvan u Vojnu policiju radi veštačenja računara oduzetih tokom pretresa
Insajder pre 2 satajoš 23 povezane