Povezane vesti

"Tast mi je objasnio" Evo čime se bavi Veljko Ražnatović - u biznis uložio 50.000€: Pravim generacijski posao!

"Tast mi je objasnio" Evo čime se bavi Veljko Ražnatović - u biznis uložio 50.000€: Pravim generacijski posao!

Telegraf pre 6 sati
Veljko Ražnatović se ozbiljno okrenuo preduzetništvu, i to u poljoprivrednom sektoru. Pored sportske karijere, on se još od 2018. godine bavi svinjogojstvom, u posao u koji je uložio značajna sredstva kako bi obezbedio stabilnu budućnost za svoju… »
"Tast mi je sve objasnio" Evo od čega živi Veljko Ražnatović! U biznis uložio 50.000 evra: "Pravim posao za decu moje dece"…

"Tast mi je sve objasnio" Evo od čega živi Veljko Ražnatović! U biznis uložio 50.000 evra: "Pravim posao za decu moje dece"…

Blic pre 7 sati
Posebno je ulagao u dve farme, jednu u Titelu gde živi i drugu kod Žitorađe, rodnog mesta njegove majke. Inspiraciju za ulazak u poljoprivredu dobio je kroz razgovore sa tastom koji se bavi živinarstvom. Veljko Ražnatović odlučio je da ozbiljno zaplovi u… »
Evo od čega živi Veljko Ražnatović! Poslušao tasta, uložio 50.000 € u dve farme i 12.000 grla: Pravim posao za decu moje dece!…

Evo od čega živi Veljko Ražnatović! Poslušao tasta, uložio 50.000 € u dve farme i 12.000 grla: Pravim posao za decu moje dece!…

Kurir pre 7 sati
Veljko Ražnatović odlučio je da ozbiljno zaplovi u preduzetničke vode i to u poljoprivrednom sektoru. Pored sportske karijere, Ražnatović se još od 2018. godine fokusira na svinjogojstvo, biznis u koji je uložio veliku svotu novca kako bi osigurao… »

Vesti dana »