Повезане вести
Радић: Људи из Ћациленда носили заштиту од звучних таласа на протесту 15. марта
Радио 021 пре 26 дана
Војни аналитичар Александар Радић изјавио је да је до закључка о могућој употреби "звучног топа" на протесту 15. марта дошао на основу више околности, укључујући и разговоре са учесницима догађаја. Додај 021.рс као главни извор… »
„Људи из Ћациленда 15. марта носили кишобран који пружа заштиту од звучних таласа“: Радић објашњава како је закључио да је…
Цензоловка пре 26 дана
"Петнестог марта сам разговарао са људима из Ћациленда... Носили су кишобран са ознаком Фарадеј. Зашто су имали материјал који пружа заштиту од дејства звучних таласа?", пита војни аналитичар Александар Радић, образлажући како… »
Радић објаснио како је дошао до закључка да је употребљен звучни топ
Недељник пре 26 дана
„Петнаестог марта сам разговарао са људима из Ћациленда… Носили су кишобран са ознаком Фарадеј. Зашто су имали материјал који пружа заштиту од дејства звучних таласа?“, пита војни аналитичар Александар Радић, образлажући како је… »
"Људи из Ћациленда 15. марта носили кишобран који пружа заштиту од звучних таласа": Радић објашњава како је закључио да је…
Глас Зајечара пре 26 дана
"Петнестог марта сам разговарао са људима из Ћациленда... Носили су кишобран са ознаком Фарадеј. Зашто су имали материјал који пружа заштиту од дејства звучних таласа?", пита војни аналитичар Александар Радић, образлажући како… »
"Људи из Ћациленда 15. марта носили кишобран који пружа заштиту од звучних таласа": Радић објашњава како је закључио да је…
Нова пре 26 дана
Н1 Инфо пре 26 дана
Вести дана »
Снажно невреме широм Србије: Штета у Новом Пазару, Аранђеловцу и Смедереву
Наслови.аи пре 10 минутајош 34 повезане
Хаос на границама! Потпуни колапс, ево на ком прелазу је обустављен саобраћај
Дневник пре 1 сатјош 30 повезаних
Цена нафте Брент премашила 90 долара, рат на Блиском истоку оборио берзанске индексе
Инсајдер пре 1 сатјош 27 повезаних