Povezane vesti

O drami na Baliju se tek sada saznalo! Mariju Šerifović i kolegu napao čopor pasa, jedva izvukli živu glavu: "Hteli su da nas…

O drami na Baliju se tek sada saznalo! Mariju Šerifović i kolegu napao čopor pasa, jedva izvukli živu glavu: "Hteli su da nas…

Blic pre 9 sati
Putovanje je obuhvatilo tajnu žurku iznenađenja koju je Marija pripremila za prijateljicu. Horvat je tokom ovog putovanja upoznao drugačiju, privatnu stranu Marije Šerifović. Finalista devetnaeste sezone popularnog takmičenja „Zvezde Granda“, Nenad… »
Mariju Šerifović i kolegu napao čopor pasa, drama na Baliju: "Hteli su da nas rastrgnu"

Mariju Šerifović i kolegu napao čopor pasa, drama na Baliju: "Hteli su da nas rastrgnu"

Telegraf pre 9 sati
Finalista devetnaeste sezone popularnog takmičenja „Zvezde Granda“, Nenad Horvat, doživeo je nezaboravno iskustvo tokom nedavnog boravka na Baliju. Na ovo egzotično putovanje uputio se u društvu bivše učesnice Tatjane Pejčić, a sve na inicijativu muzičke… »
"Napali su Mariju Šerifović i mene, mislio sam da je kraj“: Finalista „Zvezda Granda“ otkrio šok detalje sa Balija

"Napali su Mariju Šerifović i mene, mislio sam da je kraj“: Finalista „Zvezda Granda“ otkrio šok detalje sa Balija

Kurir pre 11 sati
Finalista nedavno završene devetnaeste sezone „ Zvezda Granda“ Nenad Horvat nedavno je boravio na egzotičnom Baliju, na kom mu je bilo nezaboravno, i to u posebnom društvu. Sa njim na putovanje krenula je nekadašnja učesnica ,,Zvezda Granda“ Tatjana… »

Vesti dana »