Povezane vesti

Opljačkana kuća Bokija 13 u Skoplju! Šoumen hitno iz Beograda krenuo za Severnu Makedoniju: Bio sam žrtva teške krađe

Opljačkana kuća Bokija 13 u Skoplju! Šoumen hitno iz Beograda krenuo za Severnu Makedoniju: Bio sam žrtva teške krađe

Kurir pre 1 sat
Kuća Bojana Jovanovskog, poznatijeg kao Boki 13, našla se na meti lopova. Šoumen se u trenutku provale nalazio u Beogradu, a čim je dobio informaciju krenuo je za Severnu Makedoniju. On se oglasio na svom Instagram storiju i potvrdio da se incident… »
NESTALO BOGATSTVO? Opljačkan Boki 13!

NESTALO BOGATSTVO? Opljačkan Boki 13!

Svet & Skandal pre 1 sat
Poznati šoumen i televizijska ličnost Bojan Jovanovski, u javnosti prepoznatljiviji pod umetničkim imenom Boki 13, postao je žrtva teške krađe. Njegov porodični dom u Skoplju našao se na meti provalnika, a incident se dogodio u ranim jutarnjim časovima… »
Opljačkan Boki 13! Hitno se oglasio na mrežama: "Bio sam žrtva teške krađe, krenuo sam za Skoplje"

Opljačkan Boki 13! Hitno se oglasio na mrežama: "Bio sam žrtva teške krađe, krenuo sam za Skoplje"

Blic pre 2 sata
Incident se dogodio u ranim jutarnjim časovima dok on nije bio u Severnoj Makedoniji. Jovanovski je u trenutku provale boravio u Beogradu i o incidentu nije želeo da iznosi više detalja zbog istrage. Šoumen Bojan Jovanovski, u javnosti poznatiji kao Boki… »
Opljačkan Boki 13, lopovi mu upali u kuću: Odmah se oglasio i otkrio šokantne detalje

Opljačkan Boki 13, lopovi mu upali u kuću: Odmah se oglasio i otkrio šokantne detalje

Mondo pre 2 sata
Poznati šoumen Bojan Jovanovski Boki 13 oglasio se putem društvenih mreža povodom informacija o krađi u njegovom domu u Skoplju. Jovanovski je potvrdio ove navode, objasnivši da je u vreme incidenta bio van Severne Makedonije, tačnije u poseti Beogradu… »
Opljačkali Bokija 13! Oglasio se nakon provale u domu: "Bio sam žrtva teške krađe!"

Opljačkali Bokija 13! Oglasio se nakon provale u domu: "Bio sam žrtva teške krađe!"

Telegraf pre 2 sata
Bojan Jovanovski, poznatiji kao Boki 13, oglasio se na društvenim mrežama nakon što su se pojavile informacije da je njegov dom u Skoplju bio meta provale i teške krađe. On je potvrdio da se incident zaista dogodio, ističući da u trenutku provale nije… »

Vesti dana »