Povezane vesti

Izbegao bivšu ljubav! Sloba Radanović prošao pored Lune, pa iznenadio izjavom o rijaliti učesnicima: Znao sam da će moje vreme…

Izbegao bivšu ljubav! Sloba Radanović prošao pored Lune, pa iznenadio izjavom o rijaliti učesnicima: Znao sam da će moje vreme…

Kurir pre 9 sati
Sloba Radanović danas je jedan od najtraženijih pevača, a proslavio se u rijalitiju " Zadruga" kada je suprugu Kristinu Kiju Kockar prevario sa Lunom Đogani. On se pojavio na promociji novog albuma svoje koleginice Ivane Boom Nikolić, gde je govorio o… »
"Znao sam da će doći moje vreme" Sloba Radanović se Luni nije ni javio, a evo šta kaže za rijaliti učesnike: "Nisam pristalica…

"Znao sam da će doći moje vreme" Sloba Radanović se Luni nije ni javio, a evo šta kaže za rijaliti učesnike: "Nisam pristalica…

Blic pre 9 sati
Komentarišući sezonu u Crnoj Gori, optimista je i smatra da će publika biti zadovoljna i ove godine. Naglašava da na svojim nastupima često izvodi muziku iz tog vremena i da mu je to posebno drago. Sloba Radanović danas je jedan od najtraženijih pevača… »
Sloba Radanović se nije ni javio Luni, a evo šta kaže za rijaliti učesnike: "Nisam pristalica toga da..."

Sloba Radanović se nije ni javio Luni, a evo šta kaže za rijaliti učesnike: "Nisam pristalica toga da..."

Telegraf pre 9 sati
Pevač Sloba Radanović danas je jedan od najtraženijih pevača, a proslavio se u rijalitiju "Zadruga 1" kada je tadašnju suprugu Kristinu Kiju Kockar prevario sa blogerkom Lunom Đogani. On je sada stao pred medije i progovorio o karijeri, detinjstvu, ali i… »

Vesti dana »

Kolumbija bolja od Konga na SP

Kolumbija bolja od Konga na SP

Radio 021 pre 45 minutajoš 25 povezanih
Toplo uz lokalni razvoj oblačnosti

Toplo uz lokalni razvoj oblačnosti

Zoom UE pre 1 satjoš 9 povezanih
Na današnji dan, 24. jun

Na današnji dan, 24. jun

B92 pre 7 satijoš 4 povezane