Povezane vesti
Izbegao bivšu ljubav! Sloba Radanović prošao pored Lune, pa iznenadio izjavom o rijaliti učesnicima: Znao sam da će moje vreme…
Kurir pre 9 sati
Sloba Radanović danas je jedan od najtraženijih pevača, a proslavio se u rijalitiju " Zadruga" kada je suprugu Kristinu Kiju Kockar prevario sa Lunom Đogani. On se pojavio na promociji novog albuma svoje koleginice Ivane Boom Nikolić, gde je govorio o… »
"Znao sam da će doći moje vreme" Sloba Radanović se Luni nije ni javio, a evo šta kaže za rijaliti učesnike: "Nisam pristalica…
Blic pre 9 sati
Komentarišući sezonu u Crnoj Gori, optimista je i smatra da će publika biti zadovoljna i ove godine. Naglašava da na svojim nastupima često izvodi muziku iz tog vremena i da mu je to posebno drago. Sloba Radanović danas je jedan od najtraženijih pevača… »
Sloba Radanović se nije ni javio Luni, a evo šta kaže za rijaliti učesnike: "Nisam pristalica toga da..."
Telegraf pre 9 sati
Pevač Sloba Radanović danas je jedan od najtraženijih pevača, a proslavio se u rijalitiju "Zadruga 1" kada je tadašnju suprugu Kristinu Kiju Kockar prevario sa blogerkom Lunom Đogani. On je sada stao pred medije i progovorio o karijeri, detinjstvu, ali i… »
Vesti dana »
Država menja Zakon o obnovljivim izvorima energije pod parolom bržeg izdavanje dozvola
Forbes pre 10 minutajoš 1 povezana
Skupština Srbije danas nastavlja vanredno zasedanje: Evo šta je na dnevnom redu
Blic pre 10 minutajoš 3 povezane